|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
ton magistar
|
![]()
ja instaliran sistem - jos nisan stiga ni do wavelaba (sad san na slovu 'n') a kamoli do urs-a, tako da ih nisan vise prova, nego ono jucer. nisan siguran ni da san sve otvori.
ma ja isto ne virujen da ce meni ista zaminit pulteca na vokalu, ali pultec mi zna otvrdnut mix sto opet moze bit super kod odredjene vrste muzike. ovaj fultec mi se ucini finiji (blizi precision eq-u) i zato je najbolje imat oba tri. ![]() max, moras cut kako zvuci timeworks p100 reverb za pulsar. samo zbog njega kupujen jos jedan pulsar board. ![]()
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Ja se nadam i da hocu ..... salji vec vise tu privatnu poruku !!
![]() Mada nisam nikad probao CW ali bih hteo da sto vise ostanem u Nuendu ..... tako da mi rme vise odgovara , ali da li mogu da kupim CW samo kao efekt kartu , mislim da li se otvaraju efekti kao i UAD ..... direktno u Nuendu ? Cuo sam da ima i ostalih efekata ..... koji su super , kao i sintova .... Ako se budemo gledali , probacu detaljno sve opcije , pa ces mi po onome za sta mi treba preporuciti koju verziju da izmem ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
@ Max
Eh, da je bar Nuendov reverb... Nego iz SX (revrb A, isti i na nuendu) ![]() ![]() ![]() Ma dobro, Ivan to malo voli da preuvelica, ali recimo stvarno koristim Reverb A kao neki pozadinski reverb koji ide cisto da da mrvicu prostora (ali imam usput podignutih 5 IR-ova ![]() Takodje od kompresora trenutno najvise volim Kjaerhus-ov GCO, a volim i Waves kompresor (svi ce da me mrze, ali posebno RVox), Sonalksis, za master Timeworks, a volim i onaj Timeworks Xcompresor. Ja sam hteo da ti posaljem onaj album sto sam radio za Englesku da ga preslusas, posto sam ja bio u zescoj paranoji pre nogo cu ga zavrsiti i pocelo je sve da mi smeta. U mixu sam izbrisao dve synth bass deonice i svirao dva ziva bassa, od 16 pesama, ostavio deset... Ali kad su me nazvali iz Engleske i poceli da hvale, meni je ruka toliko drhtala da sam jedva slusalicu drzao ![]() Bio sam u tolikoj frci da nisam uspeo da te kontaktiram i pitam da li bi bio ljubazan da preslusas, pa da mi kazes sugestije i sta ti eventualno smeta. Drugo mi je sranje sto ja ne bih smeo (zbog drugih) da bas dajem neobjavljene materijale, jer, ako bi se to saznalo, ja ne bih bio najkorektniji prema njima. Bila bi idealna neka akcija tipa masterclass (sa pozadinskim rostiljem), pa da se to preslusa i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Nije losa ideja .........
Jedna stvar ..... moram cuti kod sebe .... u mojoj groznoj sobi .... na zvucnicima ..... jer je to jedini nacin da uporedim stvarno ..... Slusao sam Budvu .... pre Budve ... na Radeticevim zvucnicima ...... neke stvari su mi zvucale super .... a kod mene uopste nisu bile tako impresivne ..... Rostilj je uvek tu ...... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Vidis kako lako pada dogovor...
![]() ![]() ![]() Mmmmmm...vec osecam miris..ovaaaj...zvuk, na zvuk sam mislio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Aaaaaa .... bez Ivana da mi cuva ledja ( citaj raznjice ) .... ne cujemnista ....
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
Ti i Deki se podrazumevate u takvim i slicnim masterclass-ovima.
Jebes muziku bez rostilja... Ma jebes muziku kad je rostilj!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Ej ljudi ajde malo smanjite do?ivljaj sa plugovima,ajde da čujemo sad malo muzike..ili smo svi zaboravili o čemu se ovde radi..manite se URSA,UADA i ostalih igrački(kojima nikad kraja) dajte malo mjuze...da vidimo ko ?ta zna(osim da kenja uzdu? i popreko)
ps. URS EQ su odlični...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
danas izasao CUBASE4 !!! | Patalo | Audio Software | 32 | 24-09-2006 06:25 PM |
Izasao Har-Bal 2.0 | alen | Audio Software | 10 | 18-12-2005 12:50 PM |