|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
U principu,sve se svodi na "Misli svojom glavom i slusaj sta je dobro",a ja se non-stop trudim da kopiram neciji rad,bas bez veze,valjda svako ima svoj stil u mix-u 8)
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() nedavno mi je prijatelj uputio kritiku da "me cuje" u svakoj pjesmi na kojoj radim ne shvacajuci koliki mi je time kompliment dao ![]() ili je mislio da svaka od tih pjesama sux-a ![]() ![]() ![]() ![]() nemoj kopirati druge nego uci od njih i razvijaj svoj stil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Koliko vrijedi na suvi mix staviti samo jedan reverb u masteringu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() Quote:
Dokaz : 1 . stil je licna stvar . 2 . svaka licnost je jedinstvena i neponovljiva . 3 . ako imas neciji stil ( pises u stilu nekog drugog ) , to znaci da ti nisi ti , vec taj drugi , jer je stil licna stvar . 4. sto je nemoguce jer je svaka licnost jedinstvena i neponovljiva . Zakljucak : ko " pise " , " svira " ... u stilu nekog drugog - u stvari ne radi nista . Upravo iz ovog raloga su plagijati bezvredni , ma koliko se cinili " verni " originalu . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
![]()
upravo sam zavr?io remix stvari od mog benda za neku kompilaciju i ovako: bubanj je ispao...jako...jako dobro....(u odnosu na velike bendove tog ?anra (Hardcore - Metal)),pod velikim smatram one koji snimaju u skupim studijima pod palicom scota burnsa i ostalih velikih kraljeva metal produkcije...i u odnosu da je to rasklimani tre? takton bubanj sa nekom jeftinom serijom zildijan ?inela....bas gitara je isto savr?ena(u mojim omjerima - stari dobri ?ajavec, bas nepoznate izrade a majk onaj jajasti zenhaizer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Koji je to preamp u pitanju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vokal | Boombass | Tutorijali | 5 | 05-05-2009 07:51 PM |
Vokal - Reverb, Delay | Paja Patak | Audio Software | 37 | 31-07-2007 12:33 AM |
Vokal | Ad Fines | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 18-06-2004 01:34 AM |