|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#441 |
Member
|
![]()
za?to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Moderator
|
![]()
Pa nekako mi se čini da je monitor malo previsoko... Nakon dužeg rada bi moglo bit nezgodno. A možda i ne... Ako se stolica kompletno nagne unazad da vrat i kralješnica budu ravno ond bi bilo OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
VIP Member
|
![]()
stvarno brate... sto ih postavi ovako visoko?
da bar ima nesto zbog cega mora da stoje tako , nego nema! vracaj dole do miksete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Member
|
![]()
Istina, mo?da jesu malo visoko... makar se stolica naginje kompletno unazad ... Spustio bi ja njih al je problem ?ta moram bu?iti nove rupe u zidu jer ovi nosači nemogu gore dolje... Pa stalno mislim budem sutra, budem sutra, budem sutra i tako već tko zna do kad...
...al u svakom slučaju , Hvala vam puno na savjetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Trebalo je i klimu stavit negdje drugdje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Member
|
![]()
Na?alost nisam imao dugog izbora ... Makar ju rijetko kad uključujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
MAO
|
![]()
u zadnje vreme sedim po 10-12 sati za monitorima i skontao sam da je zapravo da je bolje kad su visoko, u odnosu na visinu stola. Precesto se zavaljujem u krajnji polozaj stolice, i tada moram samo vrat da savijam da bi video monitor, i tu posle duzeg vremena i nije prijatno. Drzanjem glave uspravno cini mi se da se mozda vise zamaraju misici vrat-a, neznatno, ali zato me ne bole kosti i vratni prsljenovi. Doduse, moji su za nijansu nizi, al mislim da mi ne bi smetalo da su u ovom polozaju kao kod tebe. Jedino mi se cini da su tvoji predaleko i da ces se posle nekog vremena naginjati napred dosta. Sto je sve ok ako radis termine 6-8 sati, al ne za manijake poput mene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Moderator
|
![]()
I ja bi bio manijak da snimam Six Pack, pod dojmom sam...
![]() Ma ja maksimalno dignem stolicu i monitori su mi malo niže... I kad glazvu držim uspravno i kad ravno sjedim fino mi to odgovara-malo niže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |