|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
banned
|
![]()
Znao sam da ce moja trezvenost i (ne)zdrav razum sve sjebati, ali se nisam nad'o da ce bas na ovome kola slomiti. E bas... ja se izvinjavam
I molim, pise se kejkz sa malim slovom, velika ne trosim, previse piksela zauzimaju. No, ima nesto dobro u tome sto ovaj izuzetan plan nije bio predestiniran na uspeh, vise mi je ostalo piva do kraja meseca.
![]() Last edited by kejkz; 26-10-2010 at 01:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Izvinjenje prihvaćeno. ?ta da se radi. Plan bi dobar. I opet da ka?em ja lično ni?ta protiv nemam, čak kao ?to se iz prilo?enog vidi brojka ljudi koji bi na neki način bili usrećeni ovim bila bi +1, dakle veća.
Ali da samo malo napomenem, po?to se ovde dobar deo vrti oko piva i tu bi ljudi bili na dobitku, smaljili bi procenat alkohola. Dakle zdrav ?ivot i tako to,kad već nema ni leba dovoljno, red je da se i ovo smanji. ?ale na stranu, zaista mislim da bi ovo bio potez velelepni, gazda foruma bi postao čak i zvezda, pisale bi novine, TV, radio...i ja mu to od sveg srca ?elim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Pa biće ladno ako se ne cupka u ritmu muzike sa malog ekrana TV prijemnika.
Al mi i za to pesmu imamo... Pa toliki kompozitori ovde, valjda će ne?to da smisle...ako ne smisle, mo?e i neki remix... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! | Dziki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-04-2009 08:38 PM |
Pomoc UAD 1 | paki | DSP forum | 24 | 16-05-2008 03:40 PM |
Pomoc | CDLC | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 16-03-2008 05:47 AM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |