|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Ako imas FF400, sta ce ti jos jedan interface? Uzmi recimo Presonus-ov onaj osmokanalni preamp sa adat izlazom mislim D8 da se zove i nakaci ga na ff400 - onda ces imati 10 mic ulaza... Sprava je oko 350e...
Ali onda drugi problem: Kako ces ozvucavati i snimati istovremeno, a nemas mixer?! Spliter zaboravi o'ma...$$$$... Jedino da vuces signale sa inserta ili direct-out-a ako ih uopste ima, a to je onda 3 kila kablica i losiji preampi ako neko radi na nekom djubretu od mixera... Ja se bas time bavim, dakle lokacijsko snimanje (bendova), pa ti zato kazem....
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 10-03-2010 at 02:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Necu raditi ozvuchavanje,samo snimanje.A razmishljao sam o preampu i FF,ali mi je on prepun vec i malo bi bilo drndanje da ga non-stop cimam...a opet,8pre ili neshto slichno nije toliko skuplje i imam samo tu jednu spravu na lap topu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
SuperModerator
|
![]()
ako ti je 8 kanala dovoljno, OK, onda vozi MOTU-a. Ako zafali, imas fireface za jos 4 preampa. i uzmi dobre majkove i dobre stalke.
Manje vise ti je Big Bockie sve rekao, nema tu vise mnogo filozofije ![]() ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Upravo,samo imam FF400,pa je to josh dva preampa...
![]() Snimam sledece nedelje jedan gudachki kvartet pa cju kad snimim okachiti ako dobijem dozvolu... Evo linka za neke od snimaka koje imam...Sad nisam pri kompu za rad pa samo mogu da ponudim shugavi mp3 sa space-a,ali chim dodjem do kompa,okachicju neshto konkretno.A shto se tiche akustichne svirke,to je onaj "Tabla & Sitar Jam". Hvala i pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislis samo onako na 1-2-3 bez publike...? Evo, npr imas ti tvoj interfejs sa 8 kanala i ja sam bend recimo bubanj,bas, el-gitara,keyboard i vokal i imam "koncert" i kako bi me snimio....?
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 11-03-2010 at 10:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Ja ti kazem,samo akustichna muzika,da ne kazem "koncerti ozbiljne muzike"...(mrzim taj izraz).
![]() Uglavnom je u pitanju muzika koja se ne ozvuchava...Npr,gudachki kvartet,duo klasichnih gitara,flauta+gitara... U krajnjem sluchaju ako je neka varijanta kao recimo pomenuti ansambl,onda mogu da ponesem i FF za tu priliku i da samo prosledim outpute onom ko radi ozvuchenje i to je to...ne koristi njegove micove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
...Aha...
Dobro, za klasiku ok... Ovo drugo je zajebano,to je veliko pitanje kako bi radilo...
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Pa da,nisam ni mislio drugo da snimam...Em je manje navezhbanih ljudi i svi bi da sa krsh opremom zvuche vrhunski...A na ovom polju je ipak mnogo zahvalnije raditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Vaistinu...
![]() |
#40 |
Banned
|
![]()
Znam dvojcu ozbiljnih ljudi koji su hvale Korgov jednobitni snimac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najave Koncerata - Nimbus Dei | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 22-10-2010 03:17 PM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |
Snimanje bassa | OFF | Dragan Ivanović | 28 | 06-01-2007 04:15 PM |
Najava Koncerata u okolini ! | Gulanfer | Razno | 30 | 22-06-2006 04:02 PM |