|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() koristim gramofon Vestax PDX 2000, mixer Rane TTM 56, Serato SL1 i KP3.
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
otprilike tako nesto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
da da. koristim koristim KP3 kao sempler, a i kao kontroler, pa pozivam semplove iz seratovog programa. imam neke loopove koje treba pustati u pesmama, pa to radim sa KP3. sad hocu da ubacim elektronske zvukove bubnja, pa da svirkam malo zajedno sa bubnjarem. super spravica, ja sam veoma zadovoljan.
![]()
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
imash msn ili tako nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Member
|
![]() Quote:
sljakaju oba fenomenalno i kao sampleri i kao kontroleri u abletonu... jedino je problem sto sam vec rekao kad uchitavash sa kartice semplove... (pogotovo kad bi radio live) na load all 10+ sek a na load pojedinachni oko 2-3 chini mi se... i josh jedan mali problem shto kad ih povezhesh preko midi kabla 1>2 ne mogu nikad automatski da sinhronizuju tempo (uvek postoji razlika 0.9bpm) tako da manuelni tempo i manuelni tap sa shiftom i sljaka odlichno i sranje je sto sample banks rade toggle a/b/c/d (isto midi kabl 1>2) kad ste vec pomenuli beardyman-a ovo su po meni njegovi najbolji nastupi part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=2XryzjprNqE part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=zGmE1...eature=related mada on skoro uvek ima i DigiTech Jamman Looper Phrase Sampler Pedal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
da da ima i DigiTecha, ali pazi ovaj klip
http://www.youtube.com/watch?v=39n4wow8fWE samo jedan KP3 i mic. ![]() nikako da stignem da kupim SD, ali ove nedelje cu to resiti, pa javljam utiske.
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
i mislim da ni to ne mozhesh fizichki da napunish skroz jer imash 10 x all (4 komada) i 0-99 single sample mada ja imam 2 po 2 gb i nemoj da se tripujesh da kupujesh vece od 2gb jer ne rade ja sam se zajebo pa sam uzeo sandisk extreme III od 4gb mislio brze ce uchitavati al k**** a ovai klip pa ono... ja isto radim loma beatbox i mogu ti reci ko god zna malo sa kp3 ovo je laganica... al ipak niko ne mozhe da prismrdi beardy-u... HA! xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
jedan kp, dva kp-a..
ono shto ga izdvaja je mashtovitost, a ne tehnika.. skoro svako moze da ''navezba'', ali retko ko ima ''ono'' ![]() opasno sam se nalozio na kp3 Last edited by MHz; 04-05-2009 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() bravo care ![]() jel si pogledao mozhda klip o kome je rech? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |