|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vibrator
|
![]()
Chuck Norrisu su oba jajeta jedno vece od drugog
(ne znam da li je domaci..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
odlican
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Chuck Noris je većinski vlasnik vstclub i rapidshare za Istočnu Evropu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
- Chuck Norris je kupio trzalicu za trubu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Chuck Norris svako jutro doručkuje "djevojački uzdah".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
... preuzeto odnekud...
Шта би било кад би Чак Норис дошао у Србију? ? Пире за минут би скувао за пола минута. ? У ?48 сати свадба" би се оженио за сат времена. ? Не би повредио пословник, већ посланике. ? Подигао би динар изнад евра. ? Погледом би поново заложио пећ у Смедеревцу. ? Залупио би слушалицу Ољи Бећковић. ? Позајмио би паре Мишковићу. ? Исплатио би резервисте. ? Ископао би метро за један дан и направио три моста, у паузи за ручак. ? Јео би бурек са Авалског торња. ? Кад би упознао Бату Живојиновића, коначно би схватио шта је то страх. ? Сменио би Мркоњића пре рока. ? Заштитио би Вељине овце и натерао их да оне њега броје пре спавања. ? Превео би речцу бре на енглески. ? Сребрно језеро би постало златно. ? Добио би осмицу на лотоу. ? Успео би да пошаље СМС у новогодишњој ноћи. ? Натерао би Милку Цанић да каже ?добар дан". ? Продао би Кинезима неке крпице. ? Кад би се возио превозом и возач и контролори би морали да купе карту. ? Паркинг сервис би морао да му опере и натанкује џип. ? Не би се изувао у гостима. ? Натерао би Шешеља да каже ?р". ? Улоговао би се на Интернет преко ?смедеревца". ? Возио би трамвај ?двојку" кроз Кнез- Михаилову. ? Возио би ?југом" трку Формула 1 ? Натерао би шалтерске службенице да се насмеју. ? Смео би да се шепури по Земуну. ? Возом до Бара би стигао пре локомотиве. ? Пронашао би почетак круга двојке. ? Добијао би од лекара плаве коверте. ? Зарадио би милијарду на ?Милионеру". ? Закинуо би на мери касапину. ? Нашао би куглицу код шибицара. ? Шверцовао би се у таксију. ? На врби би заиста родило грожђе. ? Пронашао би Троју у долини реке Пек. ? Исправио криву Дрину. ? Натерао би Холандију да пребаци Хашки трибунал у Србију. ? Имао би и јаре и пере. ? Знао би праву цену Мусиног јарца и кајгане Светог Петра. ? Победио би Младића у жмуркама. ? Упецао би зубатац у Морави. ? Пре скока би рекао хоп. ? Дипломирао би у Крагујевцу без динара. ? Једини би смео у Звездином дресу да дође на јужну трибину. ? Успео би да преживи од просечне плате. ? Натерао би Кркобабића да буде министар омладине и спорта. ? Знао би где је тај кулоар. ? Довео би Кристијана Роналда у Напредак из Крушевца.
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Kraljevski...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Chuck Norris bi mogao da ima 0 postova i da banuje sve admine i moderatore na Rumskom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
E to mi kazi...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |