|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Neces verovati,ali joemeek je famozno na neku foru poceo da radi opet.Cak stavise nema reci o tome da je pocelo da se proizvodi pod tfpro ,sa prepoznatljivim dizajnom i drugom bojom.Kao da se nije desilo.
Doduse,novi uredjaj ne bih kupio,imam stari koji radi kao zmaj,i zvuk novog mi se ne svidja,mada mislim da je licni trip u glavi.Sada ga pravi neki fizicar ... da ne lupetam,podji na sajt i pogledaj,ako te zanima,naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Imam i ja joemeek vc1q.... Za te pare vise nego ok...
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ted Fletcher je dizajner onih starih zelenih i zutih modela i to radi kako treba i veoma korisna sprava, a ovo danas je vasar...
vc1q je fina sprava...imao sam negde PDF kako da se modifikuje za sitnu lovu, znam da sam sa kolegom pre par godina probao i stvarno je dobio na kvalitetu ako nadjem postavicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ajde molim te
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
paki, spreman ja na zeku-peku
![]() ![]() al, potkrala ti se greskica otpori se ne uparuju, nego eventualno mozes rucno (sa unimerom/avomerom) odabrat elemente sa preciznije izabranim vrijednostima (mada i nije neka fora-ako uzimas one sa manjom tolerancijom, 1%). uparuju se (ako to zahtijeva dizajn uredjaja) poluvodici-tranzistori,lampe.. eto, pa ti reci da nemam smisao za salu (nastranu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by paki; 12-05-2008 at 07:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hmm, a kako to da se pogleda ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
I tu se vidi najbitnija stvar.Preamp je baziran na kako oni kazu "ultrakvalitetnom" IC-u sto znaci da od trafoa na ulazu nema nista.To se moglo zakljuciti i na osnovu cene jer dobar trafo kosta od 40e-50e pa navise.Ne kazem da taj joemeek ne treba da se kupi ako se nekome trenutno svidja,plasim se samo da ga onaj koji ga kupi ne prodaje za pola godine u pola cene jer nije zadovoljan.Mozda naci onaj stari zeleni Joemeek iz cini mi se VCQ1(tako nesto,zaboravih) serije.Konstrukcija je bila dosta ozbiljnija a ne bi smeo sada da kosta vise od 350e-400e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mason
|
![]()
Paki... svi mi volimo ulazne i izlazne trafoe... jashta... ali, da li se secas o kojoj klasi uredjaja se pricha ovde?
![]() Najjeftiniji meni poznati, koji bih ja kupio, je UA Solo 610, izuzev ako ne zelis Bratislavovim i mojim stopama, a ljudima koji su spremni da gube vreme i da se malo zaloze i angazuju, preporuchujem i to... ako racunas ulozene pare, isplati se, ako racunas trcanje, vreme i zivce, kosta puno (pozeljan dizel auto ![]() Ni FMR RNP nema trafo... sve su to sprave gde se stedi (pored ostalog) na trafou, sto ipak ne znachi da su djubre. FME RNP bi trebalo da bude rupa na saksiji ![]() ![]() Sto se mene tiche, pitanje je samo da li za te pare nesto bez eq-a. kopresora... gde su sve pare ulozene u preamp, ili mnogo muzike za malo para ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Joemeek twinq | Boombass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 19-05-2009 11:19 PM |
Joemeek stripovi - ima tko? | StypeBones | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 20-10-2008 03:58 PM |