|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
izvinjavam se za "shameless plug", ali
upravo prodajem bas nesto sto ti odgovara ako nisi do sad nasao laptop... http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23513 iako je vecinu vremena bio kod kuce, tih nekoliko nastupa sto sam imao s njim ni jednom mi se nije desilo ni da secne, a kamoli zablokira u toku seta..... pozdrav! a i da se delimicno nadovezem na temu, s njim sam koristio upravo FW410, i odlicno saradjuju.... Last edited by thinker; 23-06-2008 at 12:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
mislim da cu ovo da pazarim
http://www.pcberza.rs/laptop/detail.php?id=41601 e sad posto sam tu "kraljicu" presao , sledeca je http://www.thomann.de/de/maudio_fast_track_pro.htm vasa iskustva sa istom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
eto danas sam vlasnik jednog laptopa
radi se o hp 530 core2duo 1.6 (desktop mi je na 2.2) sa 2gb memorije , sata hard , ostaje mi da predjem i drugu kraljicu pa da se reseta sirom sveta :]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Drze ga i dalje nekako, s tim sto su otvorili i lenovo 3000 seriju koja je krsh, ekonomicna varijanta. I ja sam za ThinkPad oduvek bio, valjda zato sto radim sa njima pa sam se navikao. Kupujem uskoro R61i, za istu ovu namenu.
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
evo vec neko vrijeme sam u potrazi za laptopom koji bih koristio za live. imam konnekt 24d kartic stoga mi je izuzetno bitno da laptop ima firewire ulaz sa texas instruments chipsetom. no, u cijelom ovom topicu nije spomenut firewire, a kamoli TI. istrazivanje me dovelo do spoznaje da lenovo thinkpad t serija ima ricoh fw chipset, dell isto nesto slicno, sony vaio bi navodno trebao imati TI fw, no ne mogu doc do sluzbenog podatka jer mi idioti iz sonyja ne zele putem mejla odgovoriti na to, vec zele da ih nazovem u usa
![]() sljedeci su mi laptopi u uzem krugu: Toshiba Satellite Pro S300-S2504 ili Satellite Pro S300M-S2403 Sony Vaio SR Gateway P-7807u FX Edition ili P-7805u FX Edition i najvjerojatniji odabir ADK 1Q MV zanima me ima li medju vama netko tko moze reci koji firewire chipset imaju ovi modeli Toshibe i Sonyja? za Gateway ću saznat uskoro, a za ADK znam. Ukoliko znate za neku drugu marku laptopa koja ima Texas Instruments firewire chipset, budite toliko fini i uljudni pa podijelite to sa svijetom. ![]() Fala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam prekljuce na jednoj kod prijatelja na zurci napravio mali live nastup
![]() Kapiram da bi neki iole kvalitetniji laptop baziran na slicnoj platformi to mogao da izvuce pod windowsom bez problema. Stabili drajveri su ovde polazna tacka i ja sam za sada imao odlicna iskustva sa m-audio uredjajima a i MOTU se pokazao dosta dobro (skoro sam uzeo interfejs pa nemam dovoljno osnova da ga hvalim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Ja ne znam koji je vrag ovdje u pitanju...uh..ja sam do skora bio prilično alergičan na lap topove dok igrom slučaja nisam počeo da korisitm jedan prilično dobar noviji model...ti đavolčići su prilično dobre spravice, tako da mi je tvoje pitanje Alaučko nepotrebno - iskeširaj ti 500-600-700 evra i faking bilo koji noviji lap top će biti dobar za nastup i van nastupa
![]() P.S O, da znam ja da si ti već kupio, ovo sam prije reko retorički ![]() Last edited by balthazaar; 09-01-2009 at 06:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
sta je torima , nema "pljuga" rano ujutru ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]()
hahahah...ima još - al nestaje polako :P Ne gine mi jedan odlazak do prodavnice ubrzo ...
![]() Last edited by balthazaar; 09-01-2009 at 07:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |