|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
I meni isto. Sve je to rekla-kazala. Imam Andromedu, Virus C i Waldorf Q ... mogu reci da sva trojica zvuce odlicno i dovoljno drukcije te da svaki od njih zasluzuje da ga imam u studiju. Medjusobno se jako dobro dopunjavaju, barem za tip glazbe koji mene zanima, i tesko bih se odrekao bilo kojeg od njih. Toliko ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ne mislim da je lo?. Napisao sam da će tih Virusa i P08 biti jo? koliko hoće?. A cijene im vremenom samo padaju. Sa druge strane ima? vintage analogije čije cijene rastu (neke eksponencijalno). Onda ti je bolje sad investirat u pravu analogiju, a za 2 godine u neki Virus ili P08. To je bio samo savjet, by the way.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
cackao sam nesto kratko andromedu i nesto mi bas ne ubija, po meni je u klasi sa nord lead-om 2(mozda gresim, mozda je tu ljubav na duze staze). verujem da ima mnogo boljih i jeftinijih vintage sprava od andromede, samo ako imas nekog ko bi mogao to da servisira a komsiluk nam je truo za te stvari ![]() ipak ako kupis novu andromedu miran si, ali sa druge strane imas nord...
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
svako ima pravo na svoje misljenje
![]()
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Ima ovdje negdje cjeli thread as P-08 ili neki sličan thread pa se prešlo na temu P-08 (oko ljeta 2007.). E tamo sve piše, i ja se zapravo slažem sa mišljenjima ostalih koji su tamo pisali o P-08.
Ako već DSI, onda nebih kupio P-08 nego PER (a i bagatela su polovne). Imaš luđačku spravu koja može da radi sve boleštine, imaš odličan bass, skoro ko Pro One po "analognom" zvuku i naravno transport je dječja igra, stane u običnu malu kutiju. Kupiš na ebaji, uvezeš, platiš porez i voziš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
mod?rateur analogue
|
![]()
fischek i ja smo o toj njegovoj dilemi raspravljali x puta preko PM-a. za ono sto on hoce za mene dileme nema da je Andromeda bolji izbor. Vangelis, Jarre, Fahrenheit..tu bez pravog VCO-a nema nista. ajd da je reko psy trance, ambient itd itd.. druga stvar.
Quote:
Quote:
hehe samo cekam, za par godina. kad ih nece vise bit u prodaji.. kad bude cijena isla gore i gore.. i onda kad krene kukulele.. jer, statisticki dokazano, trziste je razmazeno. prije 10godina, ljudi bi dali svoju djecu za pravi 16 polifoni analog sint. jer ga nije bilo. kad ga ima onda im je preskup. a kad ga opet ne bude, onda ce placat silne pare. zato da budu face.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Idealno bi bilo kad bih imao obe sprave na raspolaganju na jedno mesec dana, pa da se igram sa babama i zabama da bih video da li vise volim babe ili zabe, ali to je nemoguce. Super je zakljucak da VA vise nije samo emulacija analognih sprava. Sta mislis da mogu Nord i TI sto analogne sprave ne mogu (verovatno svaki pojedinacno posto se medjusobno razlikuju)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda - jel' vrijedna toga? | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 74 | 30-05-2008 09:06 AM |