![]() |
Andromeda A6
El ima neko iz Beograda A6 i da li bi eventualno bio raspolozen da mi malko demonstrira klavijaturu?
Cini mi se da je preskupa sprava za kupovinu bez bilo kakvog prethodnog testiranja (iako je relativno povoljna s obzirom na kvalitet i specs, itd.) . Hvala unapred ;) |
Dobro, jel ti radi? neku glazbu ili samo kupuje? sintersajzere ?
:shock: :wink: |
Re: Andromeda A6
Quote:
|
Kupovinom A6-ice GAS ce da miruje jedno duze vreme :wink: :D
|
Cuti dobro je... poslusao me je...
|
ma znam ja da je super sint, ali morao bih da probam prvo...
|
ako imas lovu ne misli se :D
|
Quote:
|
Quote:
ajde da je neko drugi postao to pitanje al ti.. pogotovo ovih dana,.,., ajd kad dolaze sprave javljaj mi odmah. :wink: |
Quote:
Zahebavam ga malo (zna on). Ali... evo i kod mene se radi mjuzica lagano. Sada radim samo 10 sati dnevno na poslu, pa stignem iza 20 navečer malo svirati, prije nego padam u krevet. Za sprave javim.... :wink: Najviše od svega me zanima Obi-Wan. Gledao sam mu shematiku, to je de-facto SEM ali sa drugačijim filterom. S time što uz dva oscilatora ima i dva sub oscilatora. To bi trebalo da bude dosta masno! Baš me zanima dali će u 4-pole modu tuči SH-2 u bassu. I ima tu foru sa modulacijom valong oblika, npr. iz saw ide u triangle preko potenciometra. To može i preko LFO-a. Nedostaci: na prvom oscilatoru ne radi ta modulacija, trebat će ga servisirati. Na kraju, pogledaj što ovaj čovjek potražuje: http://www.nabble.com/Wanted%3A-Ober....html#a3389640 A ti znaš tko je on i što posjeduje. :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 08:06 AM. |