|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Valjda bi trebao da i ja nesto ovde napisem, a i ne moram posto je vec sve spomenuto...
Neznam... ali meni je lista ovakva: 1. Yamaha CS-80 ... kaze Rogina da se mnogo kvari...ali ja jednostavno volim taj zvuk... 2. Minimoog 3. Elka Syntex ...naravno ima jos ali ajde da ispostujemo pocetni thread (jer ako bude + ...bice dugacak spisak...). p.s. dzaba sve ovo pisemo kad je nema muzika... ocu to da cujem i da me pomeri...
![]() |
#32 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
pa da glede Yamahe to stoji kao i memory moog i Chroma... jednostavno vole biti nemilosrdni prema novcaniku vlasnika ![]() ![]() ![]() ali i dalje su to opake pile ![]() nadam se da ce clusterchordu njegov skoro doci da se malo upoznam s CS 80...uh vec dugo on to dovlaci iz USA!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() jel to ima naznaka rezurekcije hartmanna ? inace znam sve to o disku, nisam jos dobio potvrdu da mirror uspijeva da "prevari" Neuron OS. enkodera je bilo , i imao sam ih narucene, dok nisam otkazao taj Neuron u Austriji.. sad ih vise nema. nisam cuo doduse da nesto posevno rikavaju, osim ako ih divljacki ne koristis.. pricao sam dosta s puretom o svemu, al proslo je vremena pa se vise ni ne sjecam.. Nego, otkad imas Kymu? i kako ti je? pricaj covjece.. ![]() @srce: nije bas da se puno kvari, vec puno rastimava CS-80. ot je glavni problem. kad ga na jednu lokaciju smjestis, nastimas, nemoj da ga mrdas.. Last edited by clusterchord; 29-10-2007 at 08:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
OT : NEMAM IH SVI SU MI DOBRI ... ali se nesto u poslednje vreme vezem za jx8p :S cs30 bi mi lepo legao kao i sh101/mc202 toliko ... eto rekox ipak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Member
|
![]() Quote:
-oni kojih nemam (jos): ARP 2600 MINIMOOG MOOG MODULAR a moze i koja BUCHLA ![]() -one koje imam: MS20 SYSTEM 100M Oberheim OB-SX (momentalno u kvaru ![]() Last edited by sare; 29-10-2007 at 08:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Evo jedan splash da nas osveži, pa idemo dalje sa listanjem opreme...
![]() Last edited by Don Solaris; 10-11-2007 at 01:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
skroz analogno solarise :]]] nema sta ... kako ti radi onaj cs15 ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Da malo miniram temu
![]() hamm b3 rhodes (neki ocuvan) minimoog
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Radi lele ko traktor!
Last edited by Don Solaris; 29-10-2007 at 09:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
ja pitao ovako ali dobro :]]]] off topic ali je opet vezano za topic na neki nacin
sad slusam koncert luftwaffe-a (jos jednom veliko hvala clusterchord !!! ) i uvek me iznova odusevi ovo , znaci nemam reci ... sintovi rulaju !!!! :]]]] jel ja nisam video ili nije niko napisao jupiter 8 ?????? sto bi drugar rekao fabrika zvukova :]]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |