|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Filmska glazba... my favourite
![]() JOHN WILLIAMS (sa Isaac-ovom violinom...)- Schindler's list BASIL POLEDOURIS - Conan the Barbarian - 1. PHILLIP GLASS - The Hours JAMES HORNER - The Beautiful mind Jann Tiersen - Amelie GEORGE FENTON - The destiny of her own ALEXANDER DESPLAT - Girl with a pearl earring ..... AIMEE MANN - Magnolia (POP soundtrack)... nastavak slijedi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
paklena pomorandza :]]] , beat street (ne ona dens grupa) , juice (ne reper ) , boyz n hood (stanley clarke ) , friday , ghost dog (rza) , menace 2 society i ostala crnacka muzika... a da jackie brown
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
AMADEUS...zavr?na sekvenca filma je VRH....
CROSSROADS..iako nisam ljubitelj bluza ovo je antologija... THE BIG BLUE...dugo sam bio pod utiskom ovog filma..delom i zbog muzike... THE COLOR PURPLE....scena kad se razuzdana ćerka vraća u crkvu i peva gospel...evo i sad sam se naje?io... uh...nastaviću...
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Znam da ste o ovome odavno diskutovali,ali evo
Ridikove Hronike,ne znam ko je pisao ali to mi je omiljeni film i muzika iz njega,i definitivno film ne bi bio tako dobar da nije nje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Before the rain-Anastasia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Psiho
|
![]()
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Drago mi je da se (najzad) Anita, ciju muziku a sada i ukus cenim, setila NAAAJVECEG, a to je bez sumnje John Williams - setite se osim Schindler's list i Star Wars, Indiana Johns, Jurassic park, Harry Potter, mislim da je John, bar po mom licnom misljenju Najveci Kompozitor danasnjice (namerno velika slova)
Njegove tematske ideje, a narocito SAVRSENA orkestracija (zanat koji po malo izumire - steta) su bez premca danas, mada je licno moj favorite Vangelis, sto je sasvim drugi nacin pristupa, ali u svom mp3 playeru na more sam poneo samo Vangelisa, Zimmera, Kitara, Sakamotoa, i naravno mnogo Williamsa. Jedino cime mogu da se ponosim sam sobom, je moje prilicno dobro poznavanje orkestracije, i dosta veliko iskustvo u tom poslu, ali kad god cujem Williamsa... vidim da moram u ostatku zivota jos da ucim...
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 20-08-2007 at 09:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Moj popis se odnosio na ono u čemu trenutno u?ivam, ali evo danas sam slu?ala sa djecom glazbu iz crtića POCAHONTAS... i na?u kompilaciju omiljenih skladbi iz crtića, a sve su skladane od ALAN MENKEN-a kojeg također izuzetno cijenim i od kojeg bi također mogla neiscrpno učiti. A sa GIRL WITH A PEARL EARRING sam otkrila genijalnog ALEXANDER DESPLAT-a koji me također očarava. Ma koliko voljela (a volim, posebno kad ple?em) (alternative) pop, rock, jazz, blues..... whatever.... klasika i filmska glazba me jedine natjeraju da se naje?im ili da plačem ili da do?ivim slu?ni orgazam. To je ustvari glazba koja me natjerala da mi glazba bude dio obitelji i mene same u svakom smislu riječi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Muzika za filmove | sinisake | Promocija radova | 4 | 05-12-2008 12:00 PM |
muzika i ribolov | nenad | Razno | 10 | 03-09-2007 09:29 AM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Rastimovana muzika | akowalee | Razno | 5 | 22-05-2005 02:56 PM |