![]() |
Filmska muzika (soundtracks)
Ajde da pricamo malo o filmskoj muzici, kompozitorima iste. Izdvojite neke soundtrack-ove koji su vam se dopali...
Posto ja otvaram temu evo ja cu prvi... Slusam vec par dana i sve vise mislim da je jedan od najboljih... Jerry Goldsmith (umro covek) - Rambo trilogy p.s. Ovo ste svi culi.. ali posto je tada dosta Vas bilo deca (ja) i niste obracali paznju na muziku u pozadini ...skinite i poslusajte ...toplo preporucujem :da: |
Re: Filmska muzika (soundtracks)
Quote:
Dead Man-Neil Young. Snimao iz "shot"-a, odjednom. Jarmusch mu pustio film, ovaj seo i odsvirao. Jedan od najboljih soundtrack-a za film koji sam ikada chuo. |
Quote:
ovaj drugi nisam gledao.. :( |
Uuu, da! blade runner... Mogao bih ga odgledati opet...
Nisam, ima 100000 godina:] Sad ce ovo da zvuci totalno "kako god", ali sto mi sad pada napamet je muzika iz filma "HAIR". Korespondira sa filmom ultra, mega, giga;) |
slazem se nosorogom blade kosa i tommy bas je juce bio na tv-u
|
Quote:
Evo ti link da se informishesh: http://www.imdb.com/title/tt0112817/ |
hvala, vise se ni sam ne secam sta sam gledao..
|
evo par, ni blizu tako legendarnih kao Vangelis, koji mi se dopadaju:
1. Moby - Extreme Ways - Bourne identity/supremacy/ultimatum 2. Nikkfurie - The A La Menthe - Ocean's twelve 3. ??? - Chaiyya, Chaiyya - The inside man ako se jos necega setim... pozdrav bogi |
sivi dom - sve sto zelim u ovom trenutku
dom za vesanje - evdelezi grlom u jagode kako je propao rnr crni bombarder - sex droga nasilje i strah bolji zivot boj na kosovu vizantijsko plavo ... |
4. otpisani... glavna tema
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 07:17 AM. |