|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() "Vedri osmeh moj je pozdrav, darujem ga svakoj zeni koja vooooliii osmeh mooojjj (ajajajaaaajjiiii)...." ![]()
![]() |
#32 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
dejane, ajde pribacimo se ode, da coviku ne oftopicarimo sa mexikancima. mene ubiju ruske romanse u izvedbi olivere markovic. ta zena je imala srce. je li ziva? obozavam je. 'za kim sad vapaj taj, za kim sad suze te...' ali kazem, pribacimo se. ![]()
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 05-05-2007 at 04:38 PM. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
ton magistar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@slowstar i ostali Pomenuo si katastrofu u danasnjoj muzici i uopste poremecaj sistema vrednosti... Cinjenica je da je ogroman broj "obicnih" ljudi zatupeo pored danasnjih medija i da oni ne mogu tako lako da se "naviknu" na kvalitet. (Secam se npr. da mi je drug koji slusa danasnje komercijale rekao za Enigmu "Gde da slusam to Hriscanstvo." ![]()
![]() |
#36 |
MAO
|
![]()
ehm
nisam siguran da je toliko jednostavno mada nije ni mnogo komplikovano iz mog ugla (rock/metal bendova), pre svega fali muzicara, koji imaju znaju sta ne znaju.. tojest, svesni su svoje nesvesti. Pa onda kad njih bude dovoljno, treba dosta onih koji su spremni da zrtvuju svoj komforni mladi zivot za vezbanje i beskonacnu samokriticnost zarad unapredjivanja sebe. E onda sve to treba sklopiti u celinu,i dobiti MAKAR JEDAN bend, koji moze da pocepa Srbiju na pola, svojom efikasnom svirkom uzivo i hiticnim pesmama (primetio sam sindrom da je stara vestina pravljenja smislenih i kvalitetnih refrena skoro pa umrla).. e onda ce druga deca da pozele isto to, pa ce i oni da se malko poceskaju po glavi i vide sta tu smrdi (a da im prva asocijacija ne bude njihova kosa), pa se tako lagano i mukotrpno stvara neko vrzino kolo koje samo sebe hrani. Licno verujem da je ovo moguce i da se na neki nacin vec pocelo desavati, jer apatija koja je zahvatila neke starije generacije nije dobacila do klinaca koji sada furaju po srednjim skolama, i vec sam naisao na par jako solidnih stavova i rezultata u mladjim vodama.. ako se sve to ostvari, buducnost bi mogla biti svetlija.. Naravno, mislim da je postojece medijsko stanje kriminalno, ali, scena o kojoj pricam postoji vec godinama u mraku, i mislim da se moze izvuci i bez kataklizmicnih promena medijske i drzavne kulturne politike, koju jos duugo necemo videti. Samo jedan dobar mlad bend, ljudi koji razumeju muziku i publiku i imaju inspiracije i volje da im pruze ono sto oni zele. Ovakvih bendova je bilo i do sada, i uspeli su da se pojave i na povrsini i steknu neki kultni status, ali je i njih stigla apatija i dezorijentacija sopstvene materijalne buducnosti.. nekima je cak i svetska karijera izmakla za veoma tanku dlaku... Dakle, fali nam ljudi i njihove volje, fali nam HITOVA da motivisu siri krug ljudi i isperu gorki talog nekulture zaostalih godina. I mislim da je kljuc u najsvezijim generacijama, koje bi stariji trebali da prihvate, pomognu i dodatno motivisu, umesto sto ih guse i gaze svojim sopstvenim hiljaditim vaskrsima, pa im oduzimaju i ono malo medijskog prostora i paznje, a sve sterilno i prazno, cime najvise gubi upravo publika.. ne znajuci ni sta gubi.. |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
ovaj ja cu malo izreklamirati jednu emisiju na mts-u , cije ime zaboravix
![]() ![]() ![]() ![]() Poz
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 19-05-2007 at 09:14 AM. |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Pro Member
|
![]()
@arthur
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Meni se recimo svidja se Georgiev probio. On je bukvalno zaobisao tu grupicu koja rukovodi estradom i bez ikakve podrske medija i diskografskih kuca uspeo. Ali to kosta puno zivaca i pre svega vremena. Ako bi svako morao na taj nacin da se probije, samo jedan mali broj bi uspeo. Zato kazem, bez podrske onih koji cene kvalitet, a vec odavno su na estradi, nista...
![]() |
#39 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ovo je globalna pojava, svuda (ako ne, pre ili kasnije "stigne").... bez obzira na to cime se bavis... znaci, i publika je takva... neki se bore, makar i samo suvim optimizmom, dok vecina pokusava samo da "prezivi" (povremeno se sprdajuci sa optimistima, 'nako)... itd... Hocu da kazem... nije samo problem u muzici... i mislim da to jeste PROBLEM. Odnosno... ako bude islo napred... morace sve zajedno... hteli mi to ili ne... pozdrav bogi
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]()
@boggy
Jbg, u pravu si potpuno, a ovo je najveci problem... Quote:
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |