|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Mason
|
![]()
Ja volim impulse... narocito IR-1 i Altiverb impulse. Kod IR-1 nisam odusevljen impulsima sa L-480, ali mi se prirodni prostori bas svidjaju... narocito za orkestracije i sl.
Ako koristim impuls za glas, onda dodajem i mali delay-chic, chorus-cic itd. To sa impulsima + ovo i ono vazi kada imam sporu pesmu i potrebu za recimo ambijentalnim vocalom, a kada hocu rockerski i gotovo suv vocal, onda koristima maaaaallleeeeni Plate 140 i maaaalchice Dimension D. Za bubanj obicno koristim Plate 140 i eventualno neki impuls na doboshu... Ovaj Wave Arts sto je Ivan pomenuo stvarno nije los, ma da ja ne volim velike i ocigledne reverbe (izuzev u ambijentalnim baladama)... stvar ukusa... A nije los po meni ni onaj Wizoo Reverb, ma da ga nikada nisam upotrebio u pesmi. Napravio sam mali fajlic sa malo doziranim Plate 140 + Dimension D na vocalu...
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Odlicno zvuci glas. Jbmlg sta je, ali dobro zvuci.
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kompletan snimak je vrhunski, kao i sam glas. Odlicno je!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Samo, setio sam se da sam tu na glas stavljao Dimension D + Plate 140, pa, eto, kao prikaz reverba valjda moze da posluzi...
![]() |
![]() |
#35 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mozda bi se taj reverb cuo bolje bez muzike, jer ovako se uopste ne primecuje, a imam jako dobre monitore Genelec 1030A. Dopada mi se glas pevaca, vise od Dade Topica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|