|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Ma, ne kazem ja da se od autorske muzike ne zaradjuje, ali ako tih sat i po nisu bar 10 puta mesecno........
![]() Ja cu verovatno preko leta sa autorskim rock bandom imati 30tak festivala u srednjoj Evropi, ali treba do tad ziveti. Poslusaj ova dva moja rada na 'promociji', i prokomentarisi glasno ![]() http://www.rumski.com/forum/showthre...t=11410&page=1 Mislim da se necu bas najesti 'leba od toga. BTW. za aranzere sam vec rekao u jednom topiku da oni nikad u katalogu ne idu sa profy opremom vec kao entertainment. Toliko o njima
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
to mhz
Posto sam ja rekao da smo svi ovde zbog muzike (OVDE je Rumski), odlucno su i da branim taj stav! Ovo nije mjesto za prepucavanje sa zadrtim narodnjacima i sviracima aranzera, no nesto mnogo vise od toga! U prilog mojoj prici... ![]() p.s. Nedostaje jos pjevacica...
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
to OFF
U BL si uvijek dobrodosao... Musko/zenski odnos je vrlo povoljan! ![]() Nekovece sam sjedio sa Nikolom iz 357 i covjek nije mogao da vjeruje sta ga je snaslo! Htio da ostane... Ako te put nanese samo se javi!
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
@ Tiki
ono sto sam rekao za narodnjake je bilo cisto zezanje (zato pored i stoji smajli) a sto se tiche foruma, zasto bi tebi smetalo da ja otvorim thread koji se zove: ''tema za pepucavanje sa narodnjacima ''? i recimo da stoji u Razno? ako ti se ne svidja tema onda nemoj citati... A oni koji sviraju aranzere mislim da ih ne sviraju zbog muzike, nego zbog para (kao sto je OFF i rekao)... p.s. koji si ti na slici? @OFF hvala na diskusiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() OK je za otvaranje teme pod razno, stavise pozeljno! Ali ne bih volio da ovaj sajt postane mjesto za surovo prepucavanje! A bilo je takvih pokusaja! Pozdrav!
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Veruj da mi to nije cilj!
Ali takodje mislim da su takve teme pozeljne... poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |