Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-12-2004, 06:31 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Zamolila bih.....

Zamolila bih da mi se jave na email oni koji su voljni poslusati moju novu stvar i dati mi konstruktivne komentare. I onda dobijete link gdje da je skinete...

Do kraja 12.og imam 3 stvari za dovrsiti. Jedna je skoro gotova.... i htijela sam prije nego se bacim u zavrsne detalje, cuti konstruktivne komentare nekih od vas.

Jako je bitno da skladba sa svih aspekata bude naravno sto bolja - imam veeeliku priliku raditi sa covjekom visokog ranga...(dobitnik nekoliko grammy-ja.....).

Ja sam prilicno iscrpljena od ove (koja je prva u nizu jer je najjednostavnija kompozicijski pa stoga i produkcijski.. ) i prelazim na druge dvije, a vi molim vas (koji ste voljni) dajte komentare na ovu, pa kad se vratim da vidim sto je mozda koga zasmetalo.... posebice ako sam i sama sumnjala u neke nedostatke i to cujem i od drugih.. tu vrijedi poraditi.

Ukusi jesu razliciti, ali unatoc tome... u glazbi nas ne smije nista zasmetati.... sve mora teci....

Samo jos molim da je poslusate nekoliko puta, a prvi put BEZ ANALITICKOG UMA vec kao da slusate stvar s necijeg gotovog cd-a i od vas se ne ocekuje komentar niti analiza. Na taj nacin se dobija ispravan uvid u emociju pjesme (kojeg nece biti ako se odmah ukljuci senzor potencijalnih pogresaka). A onda slijedi analiza...

Ok. Onda zatrazite link putem meila... vi koji cete nac vremena i volje za ovo...

Thanks...

Anita
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules