Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Zamolila bih..... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9985)

ANITA 01-12-2004 06:31 PM

Zamolila bih.....

Zamolila bih da mi se jave na email oni koji su voljni poslusati moju novu stvar i dati mi konstruktivne komentare. I onda dobijete link gdje da je skinete...

Do kraja 12.og imam 3 stvari za dovrsiti. Jedna je skoro gotova.... i htijela sam prije nego se bacim u zavrsne detalje, cuti konstruktivne komentare nekih od vas.

Jako je bitno da skladba sa svih aspekata bude naravno sto bolja - imam veeeliku priliku raditi sa covjekom visokog ranga...(dobitnik nekoliko grammy-ja.....).

Ja sam prilicno iscrpljena od ove (koja je prva u nizu jer je najjednostavnija kompozicijski pa stoga i produkcijski.. ) i prelazim na druge dvije, a vi molim vas (koji ste voljni) dajte komentare na ovu, pa kad se vratim da vidim sto je mozda koga zasmetalo.... posebice ako sam i sama sumnjala u neke nedostatke i to cujem i od drugih.. tu vrijedi poraditi.

Ukusi jesu razliciti, ali unatoc tome... u glazbi nas ne smije nista zasmetati.... sve mora teci....

Samo jos molim da je poslusate nekoliko puta, a prvi put BEZ ANALITICKOG UMA vec kao da slusate stvar s necijeg gotovog cd-a i od vas se ne ocekuje komentar niti analiza. Na taj nacin se dobija ispravan uvid u emociju pjesme (kojeg nece biti ako se odmah ukljuci senzor potencijalnih pogresaka). A onda slijedi analiza...
:wink:

Ok. Onda zatrazite link putem meila... vi koji cete nac vremena i volje za ovo...

Thanks...

Anita

ANITA 01-12-2004 11:47 PM

Da ne saljem svima pojedinacno poruke...

Obavjestavam sve vas koji ste zatrazili link da cete ga dobiti sutra! Jos nije uploadano... ja napisah ovaj post uranjeno misleci da ce dok dobijem odgovore proci i par dana... kad ono.. nahrlili sa svih strana.... :D

Hvala na interesu.

Sutra me cujete.... :wink: :D

p.s. Sutra, u smislu danas 2.12.

Starter* 02-12-2004 12:00 AM

Pa okaci link ovde da svi cujemo...

ANITA 02-12-2004 12:05 AM

Ne mogu.... :o

ANITA 03-12-2004 02:32 AM

Samo da kazem odmah!!

Komentari koje sam cula do sad su mi pokazali da ovdje ima pravih znalaca koji vrlo suptilno zamjecuju svakakve detalje (dobre i lose). To me jako, jako veseli. :D

Takoder zahvaljujem sto su ono sto im se ne svida izrazili takticno i bez trunke lose namjere!!! Izuzetni ljudi. Mrak. Hvala.

Jedva cekam cuti jos... jer stvarno evo, vec sam dobila uvid na cemu bi eventualno trebalo poraditi, provjeriti, unaprijediti...

Shady 03-12-2004 03:34 AM

Jel mo?e i meni na talino@neobee.net :)

diviner 05-12-2004 06:26 PM

Ne mogu da vjerujem da si meni zaboravila poslati! Hajde, hajde...znas vec adresu!

zmaj 05-12-2004 06:32 PM

I na mene si zaboravila...ako si primila p.p uopste :?

ANITA 05-12-2004 06:48 PM

Diviner i zmaj.. imate PM
:)

Eon 05-12-2004 10:07 PM

Saljem ti sutra osgovor, sorry za kasnjenje ali morao sam elaborirati :)

All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM.