|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ustanem onako ujutru,skuvam kafu,pogledam vesti i naravno rumski forum.Posle uobicajenog pregleda ,pogledam oglase.Ne znam da li ste primetili koliko se dobre i kvalitetne opreme vrti u Srbiji.Par zadnjih oglasa od retromana,analognih vintage sprava,lexicona,manleya,neve,vrhuinskih mikrofona,preampa ...Stvarno ne znajuci situaciju kod nas,neko bi pomislio da kod nas cveta posao sa biznisom u muzici.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Naravno da se vrti kad niko ne kupuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jedini sajt za koji ja znam u Srbiji (i koji povremeno pregledam) je kupujemprodajem. Ako filtriras nove/reklamne oglase ne ostane bog-zna-sta. A i kad ostane cene su prilicno naduvane, narocito ako je u pitanju "profi studijska oprema".
Sa druge strane, tezgaroskih klavijatura/aranzera ima sacuvaj boze ![]() Postoji li jos neki sajt u Srbiji, sem rumskog, dabome, koji valja instrumente? Sa druge strane, eBay je makar ovde prilicno presusio. Nece ljudi da se cimaju sa njima, daleko vise i boljih stvari covek nadje na SOS-u, gearslutz-u i gumtree-u nego na fleabay-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
jeste..kod nas su neki (od prvih para) pokupovali high-end-vintage-sta-znam i posto su se vrlo brzo uverili da : 1) pesme im nisu nista bolje zbog njih, 2) plugovi rade to isto i 3) niko ne primecuje razliku - resili su da ih prodaju...ALI u medjuvremeny kod nas ponestalo para i SVI su (valjda) shvatili koliko se sta isplati i neisplati !!
I za eBay je tacno to sto kaze fx3 - svi naduvavaju cene a kad nesto prodajes , ubijaju ti cene sa smesnim ponudama kad hoce da kupe (znam, prodao sam pola studija na eBay-u)...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Istina. Kao mladji cudio sam se (i redovno zapitkivao zasto) u nekim studijima, u reku, Lexicon reverb, kompresori, moduli Roland i drugi, sempleri razni, a pratkicno nista nije ukljuceno u radu sa materijalom, sve u Daw-u (90% se radi VST plug-in-ovima). I danas je slicno...2 uredjaja u reku se koriste, ostalih 5,6,10 skuplja prasinu...i vizuelno lepo izgleda
![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ima istine u tome shto kaze era,ali i ivan je u pravu.nash standard je tako nizak da mozemo da se merimo sa najgorima(mislim na srbiju).ali kako da ne bude kada posle svake vlasti..uh nesmem da pricham..pravila foruma..sory.,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kod nas sve sto je skuplje od 300? je ravno prodaji polarnog medveda..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Meni jedino još sintovi imaju smisla (možda je to samo moj trip), ali mnogo bolji zvuk izbacim kad sednem i igram se sa parametrima na samoj spravi nego kad klikćem mišem po plug-u. Ubije mi kreativnost. Još kad poslušam ono što sam pravio dok sam koristi Norda i K-Station, malo mi bude krivo. Smor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prodaja CD-a u Srbiji | DaBear | Razno | 5 | 24-11-2013 10:48 PM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Mike Nielsen u Srbiji!!! | perpetuum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-06-2005 02:18 AM |