|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Jesam.
![]() Pa sam računar je solidan - AMD Phenom procesor 3.2GHz, 8 GB RAM ali sve ostalo ?kripi. Nemam para za eksternu zvučnu, mislila sam da uzmem Audiophile 2496. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Moje preporuke za Akai, sam koristim Akai MPK 61 (pet oktava), dirke su odlicne, sto ih vise sviram sve mi se vise svidjaju.. pogotovu volim kod njega sto ima presete za glavne DAW-ove, pa ne moram da se mucim sa mapiranjem kao sto sam morao kod M -audia.. takav nov jeste malo skuplji, ali i MPK49 bi ti bio super ako ti je ok 4 oktave.. ovde medju oglasima sam video da jedan decko prodaje za 200e, mislim da je to super ponuda.. nije da ga poznajem i reklamiram, samo mi zapalo za oko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da ga je prodao, nema oglasa vi?e. U svakom slučaju, u petak ću verovatno imati prilike da isprobam sve navedene modele na jednom mestu pa ću videti ?ta ću...Hvala svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Mali off topic, ali moram pa neka se brise posle.
Imam neki utisak: Da nije zenski clan postavio pitanje, ne bi bilo ovoliko revnosnih i detaljnih odgovora ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Not a bad choice!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Nije sasvim on-topic ali da ne otvaram sto tema - ako imam M-Audio Audiophile 2496 i napravim matricu sa VST instrumentima da li će ona na razglasu zvučati pristojno? Barem kao neke bolje matrice koje se mogu skinuti sa neta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontroler od igrice kao midi drum kontroler :) | mcnc | Pricaonica | 2 | 11-04-2011 12:25 PM |
Koji GATE i kompresor kupiti za rack? | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-01-2010 10:17 PM |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |