|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Alesis io2 express ima
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
@ darsus
za tu muziku ce ti raditi posao neki emu ili m-audio, i dobri zvucnici (neka krk sestica, posto radis u svojoj sobi pretpostavljam). toplina i masnoca vec dolaze na druge nacine, to zvucna kartica koja ti treba i ne sme da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Na?alost, veliki broj EMU-ovih kartica, pa i ta koja se ovde spominje, vi?e se ne proizvodi, odnosno, ne unapređuju se drajveri koji su zapeli kod treće inkarnacije Windows XP-a. Dodu?e, postoje beta drajveri za W7, ali, beta je beta. A, drajveri su va?na stavka! D?aba ti megafon, ako čovek jednostavno ne čuje. Obrati pa?nju (i) na to.
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam hteo da postavim slično pitanje, po?to se jako malo razumem u ovu tematiku, pa da ne otvaram novi topic, interesuje me USB zvučna kartica do 200e, ne?to u rangu E-MU 0404.
E sad, po?to sam video na internetu da se ljudi ?ale na windows 7 drajvere i da imaju problema sa njom, interesuju me moguće alternative. Karticu bih koristio uglavnom za snimanje gitare, klavijature... Takođe bitno mi je da radi na windows 7 OS-u i da ima stabilne drajvere i da ima 2 ulaza za istovremeno snimanje. Prvo sam mislio da se opredelim za dotičnu E-MU 0404, međutim predomislio sam se zbog slabe podr?ke sa drajverima. Ovo mi je prvi post, pa takođe ?elim da pozdravim sve članove foruma ovom prilikom! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Uvek ima soluciju da nadje polovnu karticu. Imao sam do skoro emu 0404 (pci, doduse), i beta drajveri za win7 su radili pristojno, ne znam kakva je situacija za USB.
Za drajvere istinu zboris, jesu bitna stavka, namucih se sa tim emuom i drajverima za xp, ispostavilo se da je bolje radila na win7 sa beta drajverom. Uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
TASCAM US 122/144
24/96 balansirani, phantom, line in/out, midi, phones, hiZ... jeftina jos nesto? <-80db s/n ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Trenutno se proizvodi kao MkII... Nazovi bilo kog (ozbiljnjijeg) distributera, SVI mogu da je nabave i zatrazi proizvod, ponudi 20% kaparu i zahtevaj isporuku za 10 dana! Sve sto je preko 170e je pljacka! Good luck!
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Prenosi samo 2 mono signala ili 1 stereo..(+midi);
The US-122L is a USB-based audio interface designed for use with Digital Audio Workstation (DAW) software. It provides a two-input, two-output 24-bit 96 kHz audio interface and a 16-channel MIDI interface. Because the US-122L is USB-based, it is the ideal companion to any desktop- or laptop-based digital recording setup. And since the US-122L operates using only USB power, you can use it with a laptop computer to create a very compact and portable digital audio workstation system. The US-122L is also an ideal way to capture analog sources such as records or cassette tapes into your computer and preserve them as audio CDs. Features 24-bit / 96 kHz audio interface. Analog input signals (L, R) can be input at the same time and recorded simultaneously into your computer via USB. Two XLR mic/line inputs (balanced) and two 1/4? phone mic/line inputs (balanced/ unbalanced) are provided. One of the 1/4? phone inputs can be switched to allow direct input of an electric guitar or electric bass (R channel only). Unbalanced stereo line output (RCA connector) and headphone output. MIDI IN/OUT. Direct Monitor function allows zerolatency monitoring of the input. Power is supplied by the USB connector. cena polovnih ispod 100e... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
impedansa zvucnih kutija | grada27 | Live Sound | 11 | 06-10-2010 09:51 PM |
Multicore - predlozi? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 24-09-2009 12:43 AM |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
new member and one q : razlika u vezi zvucnih kartica? | MarkoM | Computer Hardware | 9 | 02-03-2004 01:15 AM |