|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Evo ukratko sta sam hteo da postignem :
Da stavim sve sto spade pod drums ( loopove seckalice , tom, cinele ?) da ide kroz jedan kopresor I u isto vreme da to sve provucem kroz SC kompresor sem kicka I snera naravno. Pa izgleda da ispegla SC pumpanje iako sam stavio na kraju lanca SC kompresor a pre toga obocan kompresor , ja radim u cubase 5 ali sam gledao video tutorial gde lik tako uradi i sve ide glatko ,doduse radi u logicu ali to bi sve trebalo da je slicno samo drugo pakovanje. Koristim otiumFx SC kompresor i cim ubacim i obocan neki kopreseor pre njega nema ni s od sidchena, ali evo probao sam sa fabfilter pro-c i sa njim radi najnormalnije SC i pored obicnog kompresora hmmm izgleda da je do otiumFX-a ili ja neznam nesto da podesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Moj savet ti je da batalis taj Otium jer nije narocito stabilan i ume da baguje. Upravo to sto ti pricas - ponekad se jednostavno ugasi. Samo da proverim - koristis SC sa Otiumom tako sto napravis zasebnu Quad grupu, pa namestis child stereo kanal i child SC kanal i bla bla ? Ima mnogo laksi nacin, a radice ti bolje : koristi ugradjenu SC podrsku sa Cubase 5 i recimo ugradjeni kompresor. On ima kontrolu u gornjem levom cosku, kojom se pali SC na njemu, koja je Cubaseova implementacija SCa i ne radi sa Otium Compadreom, ali radi sa podrzanim plaginovima i to - rock solid. Podrzavaju je : ugradjeni cubase komp, FabFilter Pro-C VST3, elysia mPressor VST3 i jos neki, ne mogu da se setim sad svih. Ja koristim i FabFilter i ugradjeni. Ne moras da se zezas sa grupama, niti slicno, samo na send kanal (npr taj kick) ubacis da salje na compressor SC input (koji se pojavi kada stikliras znakic u gornjem uglu slican kao onaj za bajpas) koji stoji na kanalu koji zelis da SCujes i gotovo.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-09-2011 at 05:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
OK nisam znao da moze i tako , bas cu da probam , uvek sam isao tako sto sam pravio Quad grupu. moracu da koristim neki drugi SC kompresor posto izgleda Otium stvarno baguje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Pokusaj sa tube-tech CL1B, ima dobar i jednostavan sidechain..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesto ne stima - Soundcraft comp 10 i Behringer B1 | Direct Control | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 05-09-2010 02:34 PM |