|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Mi (između ostalog) imamo Cad glx2200 i ja sam prezadovoljan tim mikrofonom. Evo jedna probica koja je bila za jednu svirku, sve snimljeno s tim mikrofonom:
http://www.box.net/shared/tl019l6nlt Za majk od cca 100 eura, sasvim ok po meni!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A ni?ta morati ću probati nabaviti i neki dinamički i neki kondenzator, ako se bude dalo iskombinirati za skromne pare. Jel imate jo? neku preporuku za dinamički ili da idem na sigurno - shure sm58? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ako nadjes negde polovan sennhiser md441 (moze da naleti za 150e, nekad)
Ili nesto od Oktava mikrofona..... raspitaj se, ja bi najpre uzeo oktavu ako gledam odnos cena/kvalitet... ima varijanta da na telo mk012 kacis kapsule sa velikom membranom.....
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
A, sori onda
![]() ![]() Od dinamičkih za vokal nisam pametan. Ja sam probao doma koristiti akd d190E i Sennheiser md421. Iako se ne koriste primarno za vokale, meni su se i tu jako dobro pokazali. Dodu?e to jesu malo vintage mikrofoni, ali dobro bi ti do?li i za snimanje gitara, bubnja... Malo izvidi i to. Ja Shure ba? ne volim, ne ka?em da ne valja, nego mi nije po ukusu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Snimao sam isti vokal sa MD421 i sa SM58 i po meni Sennheiser je dosta bolji. Ipak, ubeđen sam da će za vokale kondenzatorski SP B1 biti bolji. Još nisam probao, ali nadam se da će zvučati OK. MD421 se onda seli na bas bubanj.
![]() |
#26 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Jes vala, fali mi par takvih za tomove i indijaner.
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Da si bli?e, ja bi ti posudio. E neki dan nabavih AKG d19C. Kakakv mikrofon za sner, a radio fenomenalno i na akustičnoj gitari!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ti za ovaj podatak! Tek sad sam uklavirio da je AKG d19c kori?ten za Ringove bubnjeve. Znači to je sledeće ?to treba nabaviti.
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
Sori na OT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Kupovina mikrofona? | Riccolo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-01-2010 12:04 PM |
Molim savjete | sira | Promocija radova | 4 | 08-12-2009 06:51 PM |
Trebam pomoć i savjete oko ?timanja razglasa!!! | edincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-10-2009 02:20 PM |