| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  21-01-2008, 11:05 PM | #1 | 
| Member Join Date: Apr 2006 Location: Beograd 
				 |  Radna fotelja-preporuka? 

Puche mi fotelja  ...trecha po redu! Nisam bas lagan (oko 95-96 kg) ali ako uzmem u obzir da je kostala oko 350-400 e,a trajala je tek par meseci duze od dve godine,i nije mi bila neka investicija? Kao da je imala programirano vreme poluraspada i raspada,pre 20 dana mi je pukao desni naslon za ruku, a sad metalna baza stolice(znachi chao foteljo). Kao, bila je kvalitetna(metal,drvo,kozha itd)... Pitanje glasi: posto sad kupujem novu,neka preporuka?Neki bas dobar proizvodjac,naravno treba da je pre svega anatomski sto bolje odradjena(puno vremena provodim u njoj),da je udobna i sto kvalitetnija. Pozdrav svima. | 
|   |   | 
|  22-01-2008, 12:38 AM | #2 | |
| Pro Member Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
				 |  Re: Radna fotelja-preporuka? Quote: 
 Posto si za prethodnu dao 400 evra, sada daj malo vise. Idi u KONO salon (predrkanog) namestaja (ugao Visnjiceve i Gospodar Jovanove ispod bivseg Alonso marketa) i pogledaj Herman Miller i Vitra stolice. One moraju da traju duze... O anatomskom segmentu necu ni da pricam, jer su projektovane da se osecas kako treba... Ili kupi nesto jeftinije a baci se na nekakvu dijetu!  Pozdrav. P.S. I mi smo izlomili vise stolica... I ja sam oko stotke (kg) BTW... | |
|   |   | 
|  22-01-2008, 01:01 AM | #3 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2006 Location: Nis 
 ja sam 115 kila i nijednu fotelju nisam polomio, samo sam polomio jedan krevet   | |
|   |   | 
|  22-01-2008, 01:36 AM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 
				 |  Re: Radna fotelja-preporuka? 

vec tri godine jasim po svojoj fotelji koju sam platio 90 evra... a nije rubbish... a nisam ni sitan... sitan kao i moog voyager...  a brate nemoj da se seksas na fotelji i da je platis 15.000 e sjebace se...   | 
|   |   | 
|  22-01-2008, 08:14 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2006 Location: Ice Rock 

http://www.astrans.net/a400.html Hehe ... uzmi ovu... letimo zajedno ona i ja vec 3-4 godine svaki dan... sa tezinom 92-95kg (zavisi kakav je rucak  ) ...   
				__________________ Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. | 
|   |   | 
|  22-01-2008, 12:47 PM | #6 | |
 Tnx i pozdrav! | |
|   |   | 
|  22-01-2008, 12:44 PM | #7 | |
  ...To je ipak jedan od vaznih preduslova koju mora da ispuni  ... | |
|   |   | 
|  22-01-2008, 12:39 PM | #8 | |
  ,jedino da odem na neko skracivanje,posto sam visok 1.96.... Tnx Perun to mi je relativno u komsiluku,al nisam znao da imaju i taj tip namestaja,pa cu svakako da pogledam... Pozdrav! | |
|   |   | 
|  22-01-2008, 12:46 PM | #9 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

to je to..ako imas pare - a trajace ti dozivotno (a i ledja treba da ti traju dozivotno isto!) http://www.audioagencyeurope.com/aeron.html "ultimate producer & engineer chair" | 
|   |   | 
|  22-01-2008, 01:45 PM | #10 | |
 ovo zaista deluje kao ono sto meni treba, to je ista firma koju mi je Perun preporucio,jos ako imaju ovaj model to bi bilo ok. Jedino me brine(poznajuci zemlju u kojoj zivim) da li imaju ovde u radnji XL velicinu,jer mislim da je zbog moje visine to moj broj? Jedno pitanje,da li mi se cini ili(ako znas)nasloni za ruke mogu da se dizu i spustaju? Ako mogu,to bi bilo fenomenalno,posto ceo zivot kad uzmem gitaru da nesto snimim,psujem neduzni desni rukonaslon na stolici,koji mi naravno treba za sve drugo sto radim u studiju? Tnx,pozdrav! ps sto smo stariji,sve vise shvatamo koliko je vazno sacuvati ledja,ramena i zglobove od neprirodno dugog sedenja koje je deo naseg posla,tako da shodno individualnim mogucnostima,tu ne treba stedeti! | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Radna Povrsina Za Studio | ultrasoundd | Razno | 0 | 11-12-2008 12:35 AM | 
| vst preporuka | liman021 | Audio Software | 11 | 31-10-2006 12:15 AM |