Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2007, 12:17 PM   #21
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Quote:
Originally Posted by sgracanin View Post
Da ti se obratim, pošto si se meni obratio. Ti mi nisi prijatelj.

Ti ni ne znaš ko sam. Ne znaš šta sam radio, gde i koliko. Po onome što pričaš, verujem da i da ti kažem ti ne bi razumeo.

Ja ne moram da se pravim važan da bih muvao ribe. Nemoj da projektuješ tvoje ideale i želje na druge.

Činjenice koje navodim, donosim iz prve ruke. Godinama sam se vukao po sudovima baš na tom zapadu da bih ostvario neka svoja prava koja su mi uskratili, jer i na zapadu ima lopova, Srbi nisu izmislili lopovluk i pirateriju.

A što se skrivanja i hrabrosti za registrovanje tiče: Nisam ni znao da postoji ovaj forum, kad sam saznao, onda sam se i prijavio. Hrabrost sa time nema veze. Ako ne znaš šta "hrabrost" znači, pa ti otvori "Vujakliju". Ti si se toliko naduvao da misliš da si faca? Sakrio si se iza nick-a i glumiš tajanstvenog sveznalicu? Lako je to. Ja se ne krijem. Ja sam čak i svoje pravo ime stavio, jer me baš briga šta o meni i mom radu misle nikogovići kao što si ti. Ima ovde ozbiljinih, talentovanih ljudi, koji su žedni istinitih informacija od nekoga ko je bio "tamo" i video svojim očima. Oni bi da nešto pokušaju u životu i trude se i ja bih da im pomognem, ako mogu. Šta to onda tebe briga? Ti si mrtvo puvalo koje prodaje mudrosti drugih koje je čuo uz cigarete i pivo. Ja sam bio "tamo" i radio "tamo", zarađivao i još zarađujem na mom radu, za razliku od tebe, i poznajem muzički biznis, jer sam ga lično na svojoj koži iskusio, za razliku od tebe. Ti sa tvojom plitkom spoznajom sitnog lopovluka koji se praktikuje u Srbiji ne možeš da pomogneš nekome ko želi da uspe sa svojom muzikom i umetnošću.

Da te je interesovalo ko sam, mogao si da me pitaš, na PM bi ti možda i rekao. Ovako, vrati se u tvoju anonimnost i pravi se pametan, jer to je sve što imaš.
Gresis Sagracanine... Silno gresis. Ja se nikada nisam krio iza svog nicka, ovcice slatka.

Ljudi znaju ko sam, sta radim i zasto radim, to sto si nov i ne znas ko sam je tvoja stvar. Nebitno. Na zapadu ne sumnjam da si prao case, isekao se na jednu od njih, pa tuzio gazdu zbog povrede na radnom mestu. Znam puno slicnih. proveli su i decenije pokrecuci sporove!

A ja... Ja se ovim poslom bavim odavno. Zovem se Marko Perunicic. Za ostalo imas Google, pa kljucaj. I sam sam puno puta prozivao mnoge da se kriju iza nicka, jer sam bezbroj postova potpisao imenom i prezimenom prozivajuci se sa njima. Ali to nije sustina ovog mesta!

Nemam ja frku sa predstavljanjem. Moj rad je potpisan mojim i imenom moje firme Atelje Trag Group, tj. pseudonimom Atelje Trag na preko 360 pesama u proteklih 9 godina, na preko 40 komercijalnih izdanja, otkad radim ovo zvanicno kao aranzer i producent. Pre toga su, od 94. do 96. sve Hip Hop zurke, koncerti pocev od najveceg u Prostoru do Industrija, Domova Omladine itd. svake nedelje, radio emisija Do the right thing i radovi grupe Belgrade Posse, moje grupe, bili potpisanim mojim imenom. A ti si, repercicu (videh da si veliki aktivni REP forumas na CM-u itd., preko Googla) ako si uopste tada i znao sta je to, tamo i dolazio. Sada su tu i Mile Kitic, Lune, Karleuse, Zane, Kebe, Djoganiji, pa i Colic, Robin Hoodovi, 187, Gruovi i mnogi drugi. To je posao, to je firma, to je ova zemlja nazalost i na kraju... to sam ja. Eto, predstavio sam ti se. Iako nije bilo potrebe. Bar ne tebi!

A ko si ti? Iznapusavao si ih dosta ovde... Predstavi se.

Bolje spusti loptu, jako si iritantan, cak i vise nego ja kada sam se "pridruzio" ovom forumu pre par godina! Veruj mi, biraj sagovornike i nacin na koji im se obracas... BTW, vrati se na DDP thread, pa pogledaj zasto je tako.

P.S. Odoh u svoju anonimnost! A ti pici na sud, mozda je taj milion leg'o!?

Marko Perunicic- Nikogovic

Last edited by perun; 04-06-2007 at 12:21 PM.
perun is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 12:46 PM   #22
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Ljudi, ne znam ko je od vas dvojice jaci, ali trebao bi da mi se pogura auto!
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 12:55 PM   #23
sgracanin
Banned

Predstaviću se u thread-u za predstavljanje.

Nisam reper.

Jesam ovan u horoskopu.

Nisam nikoga posebnog iznapušavao, imao sam razmenu stavova sa DaBear-om i sada sa tobom. Što se tiče uvredljivosti, ti za sada vodiš.

Suđenja su bila oko povrede autorskih prava i nedozvoljenog korištenja pesama, semplova, itd.

Ako te iritiram, briga me. Nemoj da čitaš moje postove. Obično nisu tebi upućeni.

Čestitam ti na uspehu.
sgracanin is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 12:58 PM   #24
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

"Sharks patrols this wathers"
Mark Sandman
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 03:17 PM   #25
cAAc
Banned

cAAc is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 04:03 PM   #26
cAAc
Banned

Mozda bi muzicki princ sa svojom princezom:o mogao da osnuje jos neku ne vladinu organizaciju koja ce da zastupa njegove stavove(zarad uvecanja novcane dobiti) ,jedino ce se smoriti kad shvati da su mu veci deo publike turbofolkeri i da sa svim tim hardverom moze samo da radi dzinglove i tv reklame i to sve zahvaljujuci starim vezama i poznanstvima
Old 04-06-2007, 04:58 PM   #27
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Mozda bi muzicki princ sa svojom princezom:o mogao da osnuje jos neku ne vladinu organizaciju koja ce da zastupa njegove stavove(zarad uvecanja novcane dobiti) ,jedino ce se smoriti kad shvati da su mu veci deo publike turbofolkeri i da sa svim tim hardverom moze samo da radi dzinglove i tv reklame i to sve zahvaljujuci starim vezama i poznanstvima
Ko je princ, a ko princeza? Nisam skapirao... Odnosi se na mene ili drugog gospodina?
perun is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 05:10 PM   #28
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Ko je princ, a ko princeza? Nisam skapirao... Odnosi se na mene ili drugog gospodina?
Kako ne znas ko je princ ,chovek koga je sam bog poslao da nam otvori ochi (ima jos par njih gotivaca koji mogu da mu masiraju stopala ali to je to )?A princeza(to me chudi da ne znas) je dika nase ex yu scene koja je bila toliko dobra da su nam je preoteli strani izdavaci da pravi milionske tiraze u usa .
Old 04-06-2007, 05:17 PM   #29
sgracanin
Banned

?ta li si ti sad utripovao?
sgracanin is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 05:18 PM   #30
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Kako ne znas ko je princ ,chovek koga je sam bog poslao da nam otvori ochi (ima jos par njih gotivaca koji mogu da mu masiraju stopala ali to je to )?A princeza(to me chudi da ne znas) je dika nase ex yu scene koja je bila toliko dobra da su nam je preoteli strani izdavaci da pravi milionske tiraze u usa .

Ajde nemoj da nas muchis, kazi ko je ko!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules