|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
Zanima me ima li na ovom forumu koji korisnik ovog sistema...
pogotovo ako je na Mac platformi....Ja imam fully expanded dupli sistem 32 ch.... , a trazim i Paris DVD ...ako tko ima???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ne znam sta ti treba sto ne znas , ali ako te ista zanima javljaj ..... a i za ono sto sam ti poslao na mail ..... Ima jos jedan u gradu da ja znam ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
imas li paris DVD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
Prije cca 3-4 godine neki likovi su snimili DVD o skrivenim trikovima Paris-a..
tada je DVD kostao oko 100$ sto mi je bilo puno...pa sad trazim kopiju...uglavnom je DVD o stvarima koje nisu manualu!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nemam to ....... nazalost ..... mada , ako su ga " otkljucali " onda vredi koliko hoces .... verovatno znas za forum greatidea.com ....... tu idde dosta polovnih stvari ......pa mozemo to zajedno da uradimo ako hoces
Ako taj disk nesto vredi ....... eeee ... a je l' ima negde ADAT interfejs ....povoljno ???? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |