|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nisam ih cuo, al bih voleo da se javi neko ko jeste da nam prenese utiske. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cenim da se neces zeznuti bilo sta da uzmes u tom rangu, pogotovo sto se (verovatno) neces zadrzati na njima, jer (kao sto ja razmisljam) kako bude raslo tvoje znanje i praksa u radu, tako ce rasti i apetit za boljim zvucnicima i spravama. Nijedan od navedenih zvucnika te sigurno nece razocarati. Podji ti u par radnji i poslusaj ono sto imaju, izaberi opusteno one koji ti se najvise tada dopadnu i polako pocni da skupljas lovu za sledece (bolje).
![]() |
![]() |
#23 |
Vibrator
|
![]()
poslusaj i samson rubicon r6a, trebalo bi da su stigli u digital cave..
http://www.soundtech.co.uk/samson/ne...e16cf5c785c60e prema Future Music testu, samsoni su bili najbolji u cenovnom rangu do £299 protiv E-mu PM5, Genelec 8020A, Fostex PM2 MkII mislim da je adam A7 bolje resenje, ali je skuplji od navedenih. Last edited by lesha; 30-12-2006 at 02:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam ih cuo (RP 6) i meni licno se stvarno dopada kako zvuce. Ima jedna fora sa Artist-om. Kada im ostane samo par komada necega a nece vise nabavljati ili se pojavi noviji model i sl. oni daju nenormalna snizenja na te proizvode, nekad i ispod nabavne cene, samo da se otarase i vrate lovu u normalne tokove. Mozda treba da vrebas takvu situaciju, meni su recimo kad sam bio prosli put da pogledam klavijaturu nudili Alesis qs 6.2 za 390e a na internetu je 600$ (bez transporta i PDV-a). Razmisli... Pozz
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Meni je te?ko da poverujem da Samson mo?e biti bolji od Fostex-a ili Geneleca ali dobro,sve je moguće. Svakako bih ti preporučio RP6,mislim da za tu kintu nema boljih monitora.
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Slobodno pucaj na RP6! Imaju malo tog HiFi karaktera, ali tebi će to sigurno da godi akosi godinama na B&W! Meni je Alesis džigericu pojeo!
Mislim da ćeš za te pare teško naći bolju soluciju!
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne osjecam razliku u zvuku izmedju mackie-a made in usa i made in china.
Mislim da smo previshe razmazeni po pitanju toga. Zasto bi se pakovala kutija u americi da bi se dostavila u grckoj recimo. Moj mackie je usa, moj ortak ima kineza... I ako postoji razlika minorna je! Ili sam ja potpuno gluv...... Sve su to konfekcijski zvucnici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Pod punom odgovrnoscu - pokusaj da izbunaris polovne yamahe msp5 (posto su nove kod nas nerealno skupe). Kad sam kupovao prvi par monitora (ne u zivotu, nego u trenutnom setup-u) izmedju bm5, KRK (nekih) sam izabrao ADAM ANF10, a sada vecinu vremena radim na yamahama, a ADAM ukljucim povremeno. Ako ih nadjes za spod 500e, slobodno zaboravi na Samsone, Davide i Golijate
![]() Jednostavno - monitor. Nema previse basa (hvala bogu), i bar ne laze tu (za raliku od Alesisa i slicnis budzet monitora, pa i jeftinih ADAMa). Ako zadrzavas B&W, pogotovo preporuka za neke manje monitore
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na brzim iscrpnim odgovorima i konstruktivnim predlozima.
![]() Odmah posle praznika krecem u "lov" na monitore, pa cemo videti sta cu "upucati". Za sada mi je KRK na nisanu, ali mozda to bude i nesto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|