|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
na zalost,koliko znam, nemoguce je kupiti "ORTO M" sa obzirom da je pravljenje te sprave finansirao Oliver Jovanovic(studio O) i on jedini raspolaze pravima na tu spravu. Toliko o tome.... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vibrator
|
![]()
dobrodosao.
moze li neko pojasnjenje na kom principu radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala na informaciji ..... Stvarno je fantasticno da covek napravi nesto sa cime se muce velike svetske firme ..... mada sam od ljudi sa foruma koji su imali prilike da se sretnu sa ovom spravom cuo oprecna misljenja ,,,, I steta je sto Oliver nije nesto korisno uradio sa tom spravom .... u smislu serijske proizvodnje i plasiranja na trziste ( nase i strano ) ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice tvrdnje da ne utice na zvuk negativno... To je bio i moj stav u pocetku, doduse jako davno, ali vremenom sam uocio razne nedostatke, jer ipak je proces malo "neprirodan". E sad... Ukoliko pricamo o MONO varijanti pre svega, onda u startu ne pricamo ni o vrhunskom kvalitetu, samim tim su i svi nedostatci ORTO M-a manji nego sam proces Mono-sabiranja bilo chega u Sound Forge-u, na primer! Svakako, ako nekoga zanima sprava, ali ozbiljno, mogao bih da vidim sa Gosn' Milanom da li je izvodljiva kombinacija! P.S. To sigurno nije jeftino, a i ne treba da bude jeftino! Pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
Istina je da to nije jedini komad. Koga zanima kako zvuči nek snimi nešto sa TV signala televizije Metropolis, jer je jedan komad uvezan na kraju lanca ka predajniku.. sve spotove domaće i strane koje čujete idu kroz ortho-m expander.. radi sasvim solidno, mada me mrzi da nateram tehničkog direktora da mi je iščupa na neki ozbiljniji fazni test
a princip rada ni on nije umeo da mi objasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
jel je zec i dalje tehnicki direktor na tvm ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako snimiti REVERB efekat kao WAV sample? | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 23-04-2009 03:24 PM |