|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Nisam ni ja. Sutra cu opsirno da ti posaljem mail, ali ti mogu reci da je ovo sasvim korektno na prvo slusanje u svakom smislu. Podseca me malo na neke moje radove...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Prijatno me iznendadila promjena... ulaz na 1:21 !
O ostalom ?u naknadno na email... nakon ?to vi?e puta preslu?am. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Ovu stvar se izuzetno trudila "ne truditi" previse i ne komplicirati i napraviti sto vise sporijih.. new age-astih dijelova... a opet da ne bude skroz takva...
Jer kad me traze "background music" ja nikad ne napravim tako sto... ovo je bio pokusaj k tome... no dobro. A i ova je dokaz da i ja mogu nesto sretno napraviti... ![]() Samo sad sredujem probleme sa kontra-fazama na koje me Shot uputio. I mijenjam sample klavira iz steinway B u Bosendorfer 290.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Dragi moji,
zelim sa vama podijeliti svoju srecu!! Upravo sam primila poruku da me TAXI forwardirao u ruke... kako reci... vvvvrlo vazne ruke !! ![]() ![]() ![]() Sama ?injenica da su me poslali govori da je moj rad NAPOKON zadovoljio sa svih aspekata (do sad me radi produkcije nisu htjeli...)!! Zadovoljiti TAXI znaci od 10 imati minimalno ocjenu 9 (u 10-tak kategorija) a nekad ni to ne prode. To je njihova politika kojom zadrzavaju odnos sa facama glazbene industrije. Nego da ja poradim na svom engleskom ponovno da mi se ne zapetlja jezik kad cu trebat reci nesto pametno... ![]() Hvala vam svima na svemu! Bas sam sretna!! ![]() Anita p.s. Ostanite pozitivni jer gdje nema mentalne i duhovne demokracije nema ni Anite. Bye! Puno pusa....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Moje ?estitke! Jo? jednom se potvrdjuje stara istina da trud jednom jednom bude nagradjen.
A ?to se ti?e same demokracije, za nju se svako dru?tvo moralo boriti i izboriti... jo? od najstarijih vremena, pa do danas! ![]() Prema tome... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Naravno, ako je itko od vas koje volim (a vi znate koji ste) ovdje... ne da mozete nego morate doci tu!! I ako vas nema puno i ako ste manji od sport billy-ja i njegove torbice.. mozete svi kod mene! Ako niste.. onda jedno dvoje, troje... Shady! Ti jedan vraze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|