|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Eon A je za aktivni! Nemoj da me brukas!
![]() Tannoj Reveal Active je prvi (pravi) monitor na kom sam radio (prije nekih godinu dana)! Posto sam nesto kasnije presao na Dynaudio mogu uocit neke "problemcice". Po meni (kao sto vec negdje rekoh) Tannoy je malkice premekan. Imajuci u vidu da ta kuca dugo radi HI-FI kutije to je i logicno! U svakom slucaju, ako je dilema Truth ili Reveal, glasam za Reveal (sorry Eon), jer on ipak ima onaj "esencijalni srednjak", dok je Behringer totalno otisao u V!
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
A definitivno je u radu sa monitorima najbitniji period ucenja slusanja. Kada dobro upoznate svoj monitor onda nema frke u radu.
Na sve to se nikako ne smijezyaboraviti efekat koji na monitoring ima prostorija u kojoj se slusa! Jer i najbolji monitori ce u losoj prostoriji raditi lose, i obrnuto... Imam fenomenalna iskustva sa tim, ali to je vec druga (i duga) prica ![]()
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Primacoustic je Kanadska firma koja radi fenomenalne kitove za akusticki tretman prostorija. Zaboravite spuzvice koje se osipaju, farbanje kartona za jaja iz cetiri smjera!!! Ovi ljudi imaju sve sto vam treba! Od malih kucnih studija do mnooogo ozbiljnih rjesenja!
Detaljnije na www.primacoustic.com! Od ove jeseni zahvaljujuci ARTISTu iz Banjaluke dostupna i na prostoru Balkana! Probao, kupio ![]()
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
300 EUR dva prenosiva panela!
Napominjem da je to i najskuplji kit koji imaju u ponudi! Tretman cijelog prednjeg zida izadje oko 150EUR, zadnjeg 100 itd... Djeluje poskupo, ali fenomenalno radi!!! Nema puno filozofije. Ljudi rijesili sve probleme... Kupis, sjedis, radis uzivas ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Izvinjotina za sve vas!
www.primacoustic.com Malo sam sa zanio! :oops: Dva su sasvim OK za manje prostorije (u kakvim vecina nas radi), ali za cjelokupan tretman prostorije je potrebno mnogo vise. Kontam da link sad radi pa pogledajte! Jos jednom se izvinjavam! p.s. Eon, naleti da cujes! ![]()
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Ja ih guram sa Alesis RA300! Vise lufta - udobniji rad!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tannoy reveal active? | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 17-09-2008 06:46 AM |
Tannoy Reveal Sub 10 | SumAnuT | Monitoring | 14 | 22-03-2006 11:55 AM |
Ajdmo konacno - Tannoy Reveal Active D5.1 | Arthur | Monitoring | 4 | 23-09-2005 11:03 PM |