![]() |
Tannoy Reveal Active
Ima li ko iste ili ih je malo duze slusao? Sad cu da uletim u neku kupovinu nove opreme i po svemu sto sam cuo (malo) i citao o njima (mnogo vise) mi odgovaraju. Bice u kombinaciji sa E-MU 1820m. Napominjem da radim cvrscu i (na momente) agresivniju gitarsku muziku tako da mi Alesisi po svemu sto sam cuo o njima ne bi odgovarali...
|
Ja mislim da je bolje za te novce uzeti Event TR 8 8) ,a ako imas srece i TR 8 XL :P
|
Ja imam Tannoy Reveal ali pasivne i veoma sam zadovoljan njima, a ove aktivne na zalost nisam cuo. Po logici bi trebali da zvuce bolje od pasivnih....mada :?
Shot je ranije, ako nisam pomesao, nesto pominjao da su pasivni Reveal bolji od aktivnih tako da bi on mogao bolje da objasni :wink: |
Ma nisam ja njih puno slusao. Slusao sam crvene, pasivne. Sve u svemu, cini mi se da jako jako dobro zvuce. U oba slucaja sam slusao kod hip-hop producenata kojima su oni prvi izbor.
To da su pasivni u kombinaciji s dobrim pojacalom bolji od aktivnih sam procitao u par diskusija po forumima... |
Znam odlicno TRUTH B2031A, radio sam na njemu, kao i na Alesis M1 MK2 Active. Ipak sam imao malo vise poverenja u TANNOY-eve zvucnike i pojacivace, ma da mislim da generalno kod kutija iz te klase i nema bas neke preterane razlike. Odlucio sam se za TANNOY jer mi se cini da ima malo izrazeniju stereo sliku i malo vecu preciznost (lakse se uocavaju greske). To je doduse vrlo individualan utisak.
|
dal je neko od vas probao ove TRUTH B2031, po ceni ne bi reko
da su nekog kvaliteta na zzounds 270e. Kupio bi neke monitore u tom cenovnom rangu sta mislite na ovu varijantu.. . |
ok ... sta je sad bolje TRUTH B2031A ili one Alesis MK1 mk2 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:19 PM. |