|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
znaci potreban je taj recorder pored monitora kako bi uopste doslo do reprodukcije zvuka???
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Rolandovi VS rekorderi 880, 890, 1680, 1880, 1824, 2480, 2400 i sve podvarijante u sebi imaju (zapravo opciono se ubacuje) 24bit-na FX kartica, koja mo?e da reprodukuje 2 stereo odnosno 4 mono efekta simultano. U ma?ine je mogu?e ubaciti (u zavisnosti od modela) 2 odnosno 4 takve kartice. Na listi od 256 preseta su i simulatori odre?enih zvu?nika i monitora. Preseti su tipa Genelec monitori, pa do zvu?nik na TV-u ili jeftinom mono radiju. Cilj preseta je da zameni monitoring mix-a na jeftinim kompjuterskim zvu?nicima, ku?nom stereu i sli?no.
?to se konekcije VS rekordera sa ovim Rolandovim zvu?nicima ti?e, simulacija nema nikakve veze sa SPDIF-om. Ono ?to je pisac hteo da ka?e (Roland) je da digitalna veza umanjuje komponentu uticaja konekcije izme?u snima?a i monitorskih zvu?nika (to ?to se dobro sla?u je ?ista reklama). Drugim re?ima, VS rikorder ?e istu simulaciju raditi i sa bilo kojim zvu?nicima, a naravno bolje sa onim koji imaju SP-DIF (Genelec, Alesis, itd.). Zaklju?ak: DS90 ?e svirati, bez obzira da li su povezani analogno ili digitalno, sa bilo kojim ure?ajem.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
... da zaboravio sam da dodam
oni ne emuliraju ni?ta 8)
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Prosvirali su!!!!!
![]() ![]() Ljudi moji,to nije monitor koji se moze nazvat dobrim. Nisam neki kriticar i obicno kupujem stvari koje probam ili po preporuci sa iskustvom. Sad sam se sam upustio i koliko do sad vidim malo sam se i presao. Te kutijice kad ih gledas ne daju dojam studijskog monitora nego neke sony linije i to micro. Tako su minijaturni! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Purator je uvijek u pravu.
One price emulacijama nisam proucavao na forumu nit sire,al Roland nije studijski monitor. Jebeno je to kad poslje konja ides jasit magarca!! ![]() Ma gle mene,on radi super,i dobro bi se na njemu moglo radit,al ga nesmjes pojacavat jer zbilja mu nestaje bas ili se ove druge frekvencije naglo dizu. Sto se tice usporedbe sa Thrutsima.....to ti zbilja neznam al koliko sam cuo od ljudi koji ih imaju,to je za te pare MONITORCINA!!!!!! Ekipa kod mene na poslu ima JBL i Tannoy (nisam upamtio modele)a sljedeci tjedan im nosim rolanda na probu. Kad sam rekao da sam kupio Rolanda a da vec odprije imam Dynaudio,hvatali su se za glavu!!!! ![]() Ja bio zbunjen....jebote pa ovo je cudo digitalno i vjerojatno je strasno dobro,a oni se meni smiju.Najprije nisu znali o cemu se radi.Kad ono, je dobro i je digitalo,al tu opet pocinje prica o konju i magarcu.Sve u svemu,nije los,dobar je.......!!! Dal bi ga neko kupio da mu prodam? :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |