|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
treba mi midi to USB kabl, ima li tu kakve razlike, ili je sve isto sr..?
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Bio je neki M-audio...evo... Ima i jeftinijih no-name, ali cimanje sa driverima posle...Dakle ne?to iole firmirano je ok...
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja sam imao prilike koristiti neku ''lijevu'' marku (ne sjećam se koju) i nije bilo nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
M-Audio USB Uno koji je Bockie naveo - sve preporuke. Osim, 64 bitnih drivera za W7(njih izbjegavati) - sasvim dovoljni su oni koji se instaliraju po defaultu. Radi ko sat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
postoje dvije verzije m-audiovog uno interfacea. jedan je plug and play a drugi ima tih problema s driverima, pa ovisi koji ti se potrefi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Problem sa driverima se moze javiti JEDINO ako mu iz nekog razloga trebaju 64-bitni driveri koje skida sa sajta - u mom slucaju 64-bit DAW/64bit sistem, ti 64 bitni driveri su mi pravili problem. A sa driverima koji se ''samoinstaliraju'', nemam nikakvih poteskoca u radu. I to je kod mene bio slucaj, ne mora znaciti da ce i kod njega. Btw, imao sam i jedan, no name Chinese s**t, koji je prije radio na XP-u, ali na 64 bitnom W7 nije htio da radi, zbog toga sam i uzeo Uno i rijesio sebi polemike i razmisljanje o USB interfejsu za kontroler .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jam Origin Midi Guitar -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar ? | vakatt | Audio Software | 4 | 11-06-2013 10:06 PM |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |