|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
skinuo player al ista stvar
potpuno ista poruka i sad ga ebi rekao mi je frend da on je dosta često imao problema sa kontaktom i zato mu sad ti dvd i i cdi zjape u prazno imao je orginal jer mu trebo za rad al veli da je imo vi?e problema nego koristi danas ga koristi samo za neke svoje semplove |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
uz pomoć @psionic a i nekih drugih ljudi stvar je rije?ena
no između ostalog rije?ena je prvo importiranjem pa onda add lib. No import nitko nije spominjao al ja bez tog nisam uspio uvesti library |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
hi
i ja imam problem kod importa javlja se ovo ![]() zna li netko rije?enje hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Superoperater
|
![]()
Pritisni ctrl+shift+esc i otvorice ti task manager prozor. Procitaj koliko ti je Cubase.exe proces zauzeo memorije. Ako je oko 2, 2.5 ili vise, onda je problem u prevelikoj banci koju ucitavas
![]() |
#17 |
Superoperater
|
![]()
Pritisni ctrl+shift+esc i otvorice ti task manager prozor. Procitaj koliko ti je Cubase.exe proces (ili kako se vec zove sekvencer kojeg koristis) zauzeo memorije. Ako je oko 2, 2.5 ili vise, onda je problem u prevelikoj banci koju ucitavas.
Imam utisak da je ovo slika Kontakta koji je otvoren u standalone varijanti, a ne kao plagin ?
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ne plugin je u pitanju
no danas je otvorio bez pardona ne znam ?to je bilo u pitanju, reko ajde da jo? jednom probam i ono radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 iproblem sa učitavanjem VST instrumenata | sasa.ivkovic | Audio Software | 5 | 20-11-2011 11:44 PM |
Komplete 7-Kontakt library pkg. file problem | rasa01 | Audio Software | 6 | 26-09-2011 01:23 AM |
Battery 3 Problem - Library | PILLE | Audio Software | 3 | 10-07-2011 01:09 AM |
Rad na Sound Library | Dushan_S | Dragan Ivanović | 3 | 26-10-2006 10:29 AM |