|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
quoto bi sebe ali neznam kako..."ove dane cu znat specifikacije"... kad budem znao tu cu ih zaljepit...recite mi sta vi preporu?ujete,tako da odmah krenem u nabavu takve vune ako ova nebude "u redu"...
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad saznas specifikacije, mozemo nastaviti. Dotle je glupo da ti bilo sta predlazemo jar cak ni ja ni NLP nemamo dostupne iste materijale, i svako se snalazi kako zna i ume. Kod mene je upotrebljiv Knauf KR S, KR SK, KR L i KR P Mozda Ecosse staklena vuna i to je to... ali svaki mterijal ima drugu namenu, i nista ti ne znaci nabrajanje. Ostali proizvodi su mi neupotrebljivi, jer se ili ne mogu nabaviti, ili nemam tacne specifikacije za njih. Nadam se da si sada zadovoljan.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Room Gain | analog | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 16-05-2011 10:13 AM |
Room EQ Wizard | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 23-04-2010 10:15 PM |
Equalizing the Room - What it Means | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-02-2009 01:43 PM |
Mix Room monitori | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 35 | 10-05-2008 04:24 PM |
Mix Room | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 21-06-2006 03:57 PM |