|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Nesto tipa kao kad bi Ronaldo dosao u Zvezdu na probu, da vide da li je dovoljno dobar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
@Heavy Jerk
Bolje da se smejemo, dok mozemo ![]() Ok, nismo se razumeli... sorry Messi hmmm voleo bi da ga vidim jednu sezonu na ostrvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
To sto postoje "free" pluginovi, kako sam vec rekao, moze da bude mac sa 2 ostrice. Ali opet, niko ne brani da se npr skine demo verzija, malo se pozabavi sa time i onda donese zakljucak - da li vredi tih para. Sa te strane, tu - stvarno free demo probnu varijantu potpuno pozdravljam, jer mogu lepo i na tenane, u svojem "domacem" okruzenju, da isprobam i vidim sta mi pruza neki plugin. To sto mu je price-tag 1000$ - ne garantuje ama bas nista - ali obecava i vredi probati. Pod time bi moglo da se svrsta ono moje "treba mu dati sansu"... Mnogo - i previse njih danas zivi od stare slave ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 18-11-2011 at 09:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Malo informacija iz prve ruke od Teda i naprednih tehnika koriscenja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izotope Ozone 4 i Cubase 5 | Goran B | Audio Software | 12 | 17-03-2010 09:36 PM |
Izotope Ozone 4 problemcic | Goran B | Audio Software | 0 | 14-03-2010 11:18 AM |
m-audio ozone? | koki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-07-2006 06:11 PM |