|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kako je ovo predobra stvar!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() kako bih se zajebavao sa ovim ne bih 7 dana silazio sa kompa ![]() da iammam kanale ![]() google malo preteruje, al realno ovo u pravim rukama bi bio klasik za pokolenja svaka cast, realno!
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
sad sam ovo otpanjio na Yamanama (u pola 6 ujutru
![]() nis' ne diraj, ne p'paj!!!!
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
i meni vuče na bitlse
![]() A meni je smje?no sad, netko je napisao da ste pretjerali s kompresijom.. Ako je tako napravljeno, to je onda tako i autor tj producent je htio tako i kraj priče. Mo?e neko reć ja bi pojačao ovo, sti?ao ovo, eq na ovo, kompresiju ovakvu, onakvu, al to treba bit kao sugestija osobnog mi?ljenja, a ovako bacit gotov zaključak mi malo glupavo i obeshrabrujuće. Sad meni neko s punogodi?lnjim iskustvom napi?e npr da mi je bubanj preglasan, zapitao bih se i vjerovatno i?ao sti?avat bubanj iako sam mo?da ba? htio da mi bubnjevi budu solo instrument ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Hvala svima na pohvalama. Jedna stvar je dal se nekom sviđa pjesma, a druga stvar je kako je snimljena. Ovo je sve snimljeno u sobi, doma, sa dosta lo?om opremom i (bitno je napomenuti) sa dosta malim znanjem o snimanju. Mo?da mi je malo ?ao ?to prvo nismo i?li snimati neke jednostavnije pjesme, ali nema veze. Kolega Google zasigurno nije mislio ni?ta lo?e i uputio je par konstruktivnih savjeta u pogledu miksa, ?to cijenim jer sam, između ostalog, zato i stavio pjesmu ovdje. Budem ovih dana eksportirao miks bez efekata na limiteru, iako imam namjeru ponovo snimiti bubanj. Ako moram birati, dra?e mi je da je pjesma dobra nego snimka, jer ću ju već nekako dobro snimiti ili ja, ili netko drugi
![]() Jo? jednom hvala na pohvalama i ?aljem nove stvari čim snimimo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Redd je radio jedan kolega sa foruma, to je lampa?ki preamp koji ima stvarno odličan zvuk i mo?e bez problema "tjerati" i ribon mikrofone, ?to je nama bitno, jer osim nekog zvuka 60ih, probat ćemo ganjati i neke 50te, pa nam je cilj imati ?to vi?e vintage opreme. Imamo namjeru napraviti jo? 3 takva preampa, tako da sa 4 lampa?ka kanala mo?emo ući u komp. Trenutno imamo Presonusovu 8 kanalnu karticu. Inače nabavljamo pomalo neke vintage mikrofone - akg d19, akg d12, akg d190, sennheiser 421... i planiramo se baciti na izradu EMT140 plate reverba... Eto, samo vintage ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Obično mi se ne dopada kad bendovi sa ovih prostora pevaju na engleskom, ali ovde je izgovor savršen i to stvarno ima smisla. Od "izvornih" engleskih grupa koje furaju ovaj stil dobar je The Coral, s tim što je kod njih uticaj Bitlsa dosta začinjen i Dorsima. BTW, njihova pesma "Late Afternoon" me po atmosferi neverovatno podseća na Azrinu "Život običnog tempa" - ima čak i stih "Dogs barking outside" / "I psi laju u susret danu". (Inače, mislim da je kod nas jedino Štulić uspeo napraviti nešto što ima stvarni duh Bitlsa - na primer, uporedi pesme "Sunčana strana ulice" i "I'll Follow The Sun".)
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
nisam kompetentan za sam zvuk i ostalo al pesma mi se mnogo dopada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |