|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala na predlozima. Koristio sam Extreme Sample Converter, ali morao sam jo? ne?to dodatno raditi, zaboravih već ?ta tačno. Pitanje ja samo da li postoji neki program čiji će loop TR prihvatiti a da nema onog iritirajućeg seckanja kad se prebaci (, pa ajde sve ponovo). I ja tra?im već du?e vreme Tr EditPro, ali nigde da ga nađem. Bilo bi toliko lak?e i br?e nego ?kljocati dugmićima. Imam samo besplatni LeLibby za sortiranje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Imam jo? jedno pitanje. Da li i ?ta koristite kao monitoring u manjim zatvorenim prostorima? Ili se jednostavno u?tekate pored zvučne kutije? Razmi?ljao sam da preko nekog monitor kontrolera ili male miksete pove?em slu?alice, recimo one sa jednim zvučnikom. Rekli su mi da bi monitori bili previ?e za manje prostore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sad, šta je manji prostor?
Pošto mi bubnjar lupa elektronca, onda obično kraj njega postavim jednu manju kutiju koja ide sa monitorskog pojačala (jer su binovi ispred orkestra). U velikim prostorima, naravno, ide kompletan monitoring. A to što ti je neko rekao onako, ili ja ovako : ti probaj svakako, pa kako ti najbolje odgovara tako ostavi i navikni se na to rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Pod manjim prostorom sam mislio na lokal recimo neki kafić. Ono za monitore mi je rekao gazda studija čiju opremu koristimo za svirku, pa moram da ga slu?am
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ma svirali drugu za svadbu u rok fazonu. Inče, muzikom se bavimo iz hobija, ne jurimo po kafanama (u smislu tezgarenja
![]() ?to se tiče threada, nisam hteo da otvaram novi samo zbog ovoga. S druge strane, dok je foruma, biće i offtopica - ljudi smo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje Korga PA 80 i bubnja TD7 | mr_eko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 22-12-2009 11:01 AM |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje Yamaha 02r so cubase sx3 | darkobt | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-03-2009 05:19 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
Povezivanje externog hardvera sa EMU 0404 | boom.trass | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 03:43 PM |