|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
nije valjda da ti to meni vec sugerises da vratim saffirre u prodavnicu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pa pitao si gore da li da menjas i ko ima Lexa!
A realno je i USB sto je u startu manje problema. I iskreno izmedju ove dve se nebih dvoumio, sto se da zakljuciti. ![]() Last edited by LACKY; 10-11-2009 at 01:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
pa iskreno da ti kazem ja sam se opekao sa lexiconom uzevsi prije par godina omegu. nudio mi je lik i taj isti tvoj ali sam odlucio da uzmem saffire zbog onboard dsp-a. trebalo mi je nesto da rasteretim cpu a opet da na nesto lici. to mi je za kucne projekte pa je bolje da ima sve jebes li ga. uglavnom ako ne proradi razmisljao sam se i oko tog I-Onix 22 ali ce me zezati to sto nema drajvere za 7-cu... uglavnom sutra cu uzeti novi kabl zamijeniti i ako nece opet da radi - vratiti!
a sta onda??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja bi ti rado preprucio Lexa. Ali kao sto sam i naglasio za sada je problem driver.
Od ostalih stvari za te pare! Mislim driver podrska za Motu i M-Audio je odlicna. Mada M-Audio znatno losije svira od Lexa, a Motu neverujem da ima nesto za te pare. E sada sta jos ima od toga? Valda ce jos neko nesto da doda. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da nece sta crknuti? | alfom | Computer Hardware | 12 | 12-09-2008 12:25 PM |
du?i kabl??? | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 28-07-2008 10:51 PM |
Mikrofonski kabl | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 15-11-2007 07:30 PM |
nece, pa nece... | Danny Lou | Audio Software | 16 | 23-06-2006 02:47 AM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |