|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Napokon sam rijesio problem, izbrisao sam wavse, pa ponovo instalirao, i c5 sam isto ponovo instalirao i sad radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Mene je počeo zezati cubase 5, ***** verzija...prvih par dana sve je radilo super, sada izbacuje error, a sve je krenulo tako da se potpuno zaledio kada sam otvarao jedan VSTi...
Sada mogu samo slušati projekt, ne mogu ga editirati niti išta drugo, niti exportati... kada želim napraviti export piše - path is not valid, a zapis audio-traka više nije crne nego bijele boje.. Ima li tko kakav savjet osim onog da kupim original ili se vratim na SX3? ![]() Last edited by lesha; 17-11-2009 at 11:54 AM. Reason: pravilnik o pirateriji ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Imam jedno pitanje, pa sam stavio u ovu temu... Zanima me jel moguce u Cubaseu obradjivati nekoliko traka odjednom? Npr. imam 4 back vokala i zelim ih odjednom obradjivati, a ne svaki zasebno... Pokusao sam da formiram Group Channel track, ali onda imam dva izvora zvuka - neobradjeni iz cistih traka i obradjeni iz tog Channela. Ako pogasim ciste trake, automatski mi se gasi i channel. Eto, molio bih pomoc oko toga ;-) Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
To me cudi da ima? dva izvora zvuka...kako si slao kanale tih 4 back vokala na group channel? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Dobio sam odgovor na jednom drugom forumu, a evo gdje sam grijesio:
Slao sam kanale preko Sendsa, a trebalo je jednostavno na Output. To je rijesilo problem. Svejedno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
hejj ljudi znali iko od vas gdje ima cubase 4 ili 5 za free download skinuti ali da radii
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa Cubase 4 | zeleni | Audio Software | 5 | 29-10-2009 05:39 PM |
Problem sa VSTi u Cubase | Domestos | Audio Software | 26 | 19-06-2009 07:20 PM |
Cubase SX problem! | "7" | Audio Software | 12 | 03-12-2006 10:30 PM |
cubase sx3 problem | liman021 | Audio Software | 9 | 12-07-2006 12:47 AM |
Cubase SX problem | blags | Audio Software | 4 | 18-08-2005 12:16 PM |