|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
upravo ga isprobavam, sprava zrachi........
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Vidi, ima i 61 key i 88 hammer verzija...
Lepo, lepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
auhhh nisam ni znao, pa to je sad izaslo nedavno... uh sad moram odlučit sto cu... jer sam i sebi planirao uzet ovaj 49... super jer je mali, a kompaktan, za nosit okolo..svirke i to.
medjutim, 5 oktava je 5 oktava, a i imaju (i 61 i 88) izgleda i split funkciju.. pa mo's dva sounda vozit , iz dva modula recimo.. ![]() ![]() odluke, odluke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nece da sviraaaaaaa
![]() ![]() ![]() ne znam ili sam glup ili nesto nije u redu sa kontrolerom. u nuendu namestim sinth probam sa oxygenon i radi probam sa akaiem i nece. jel treba neke funkcije da se podese na kontoleru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jel' ima kakvih drivera za instalirat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ako ikoga zanima, da bi se aktivirao midi kanal napajanje mora ici preko adaptera ne mpeko USB kabla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
kako BRE ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Koje je vaše mišljenje o M-Audio Axiom 49? Ja sam totalni početnik, nisam upućen u MIDI kontrolere, a ovaj mi se svideo. Imate li koji drugi da preporučite da je u tom cenovnom rangu? Ovaj mi se svideo zato što sam pročitao da radi bez problema sa Linuxom, a kako mi je to primarna platforma voleo bih da se što manje cimam oko setupa
![]() http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=2476 Hvala svima puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |