|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Jel, pa da sami sklopite i chovek vam pokloni stotine sati testiranja i zezanja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
A sto te bas to toliko zanima
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Lose je to sto se covek time bavi i zivi od toga a ti zapeo da ti kaze i ne odustajes
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Pa na sajtu imash... ma nebitno...
Izvini shto sam pitao, i ako je bilo vishe znatizelje radi, nego radi bilo chega drugoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
skroz pogresan trip,Sil.Science.sem procesora,otprilike znam koje su ostale komponente,i ne mora da mi kaze Divi(a znam da bi mi rekao,i ne samo meni vec bilo kome,ko ga pita,jer je ne mali broj puta detaljno i nesebicno iznosio informacije za koje su ga ljudi pitali).a,evo, da ne mislis i dalje da nekoga miniram,ili jos gore-omalovazavam,samoinicijativno se iskljucujem iz ove temeposto,na zalost, ni jedna tema na forumu ne moze da prodje bez off topica i prepucavanjapoz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Administrator
|
![]() Quote:
Moze i Commando ![]() Odgovor se krije gore. Nazalost zasada nema posebno kucista, ali moglo bi da bude za 3-4 mjeseca jer smo u pregovorima sa jednim domacim distributerom da nam uveze nekoliko desetina tih kucista. Quote:
Quote:
Sonic Tower sa push-pul, sa samo 500-600 rpm, hladi i cipset maticne ploce i procesor veoma efikasno i odvodi toplotu van kucista i napajanja. Uz pomenutu frontalnu izolaciju, racunar generise tek toliko shuma da u gluvoj sobi (ili gluvo doba noci) mozete tek nazreti da komp radi (i to jedva). Preko dana, nema ni teoretske sanse da ga cujete, jer su ambijetalni shumovi i u najtisoj prostoriji sigurno glasniji. Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21985 S tim da mozemo biti fleksibilni, pa staviti i neki jaci ruDAW PRO (na slici je ruDAW PRO po specifikaciji sa 750GB diskovima i 4GB RAMa). |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||