|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
sve moze da se podesava! I nasloni i ledja, sve...ima tri (valjda) velicine...
za tezinu se ne boj... Ja sam 126kg !! (teske kosti ha,ha,ha,.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Znas da ovde vole da se gadjaju cenama,koliko je realno da ocekujem da kosta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
ponavljam sta je rekao perun...
idi u Kono/Kubo i pogledaj Herman Miller (Aeron) ili Okamura (Contessa) stolice... ja sam poprilicno tezi od tebe i vec me neko vreme (Contessa) sluzi bez problema ![]() plus je bukvalno sve podesivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
cena novh zavisi od boje, kakve su noge (crne su jeftinije nego hromirane itd..) konstrukcija je ista, samo je bolji izgled skuplji...otidji pa pitaj tu, kad vec iam da se pazari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ja kupio u metrou pre 4 godine. kostale su po 130 evra. Jos su u funkciji, isto oko 100kg je u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
uf al` smo sitni jebem ti misha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Potrazicu jos H Miller,trebalo bi da ih bude na jos par mesta po gradu...ne verujem da su one jeftinije,ali ako bih dao somicha za stolicu,nekako ne bih za plasticnu,pa ko god da je potpisao njen dizajn... Tnx svima na savetima,javljam rezultate potrage! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Alo BRE..
1300 dinara ona stolica kancelarijska sto imaju svi. Evo vec godinama me drzi kao zmaj . Nemoj se primate,otvoris studio u kom nema opreme za 2 soma eura a soma das na stolicu hahhaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
bogme sine, imam 120kg, i zasad me jedino uspesno drzi klasicna direktorka koju sam 2004te platio oko 150e. Em je mega udobna, em izdrzava mene 10h dnevno. A skoro su drugari u eurosalonu uzeli nekoliko nekih mega stolica od 100e sa svim mogucim podesavanjima... udobno nema sta, al kod mene je prezivela celih mesec dana a onda se sjebo zglob naslona po vertikali i od tad sluzi samo za zavaljivanje tokom realtime exportovanja epizode :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |