|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
Pa nista, onda cu da pustim juce
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
Strpite se dva-tri dana, kaze mi pjevac grupe da je limit na serveru preko kojeg radi 500 mb dnevno i kad se premasi, player vise ne radi tako da ce to rijesit prebacivanjem na drugi server!
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Evo kako sam vidio da imate problema sa preslusavanjem u flash playeru na myspace-u,htio bih se ispricati na nepouzdanosti,koja je sada ispravljena.Naime,s obzirom da su besplatni hosting serveri inace bullsh..t,nisam imao pojma da su toliko losi. Sada su stvari uploadne na privatni .com server,i sve radi kako treba. Komentirajte,sugerirajte.... Pozdrav! Rag Doll Blues Band Last edited by silver; 18-01-2008 at 11:11 AM. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
Pozdrav bluzeru i dobro dosao!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Hvala FrankoPanko.
Mučite me vi audio freakovi,kako se lako zaraziti s tim stvarima...uh Lampe,kompresori,procesori,kanali.... Bolje mi je da se uhavtim sviranja.
www.myspace.com/ragdollbluesband Last edited by silver; 20-01-2008 at 01:57 AM. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
Player ponovo radi
, poslusajte i komentirajte!
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Pro Member
|
Uh sto obozavam ovakvu svirku
, steta sto niste ovde negde da cujem i uzivo...Produkciju ne mogu da komentarisem jer moram da slusam preko integrisane (glupi Digidesign) mada mi generalno zvuci odlicno... a svirka je prva liga, svaka cast ... verujem da isto zvucite i uzivo... ako nekad zalutate na ovu nasu stranputicu , dolazim obaveznoPozz
|
|
|
#18 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Hvala na komentaru 7! Ako znas kakav klub,javi,tko zna mozda se i vidimo!
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
Meni se ovo svidja, super je odsviranio a i odpevano. Slusam ovo na malim comp. prdavcima ali, znam, kad se na njima dobro cuje onda je to...to !
Sto ce reci i produkcijski je, po meni , O.K. Bravo jos jednom !!! pozz |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
Mada mi je blues skroz demode u dana?nje vrijeme, ovo super zvuči, gitarista je odličan.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|