![]() |
Rag Doll blues band
Za poklonike blues standarda ...8-)8-)8-)(SRV, Hendrix...) Rijecki blues band "Rag Doll" su prije par dana snimili svoj demo materijal kod mene u studiu. Zvuk je vise klupski i snimljeno je sve u jednom shutu (8 pjesama u 6 sati! ) sa originalnim Hammondom i Leslijem (osim vokala i gitare koji je naknadno snimljen drugi dan). Mozete baciti i koji komentar...
Evo linka: http://www.myspace.com/ragdollbluesband |
Re: Rag Doll blues band
Ovo stvarno dobro zvuci! Jos plus kazes da su svirali 8 pesama za 6 sati...
Jako su dobro usvirani, pevac ima onu 'prljavu' boju glasa i odlicno peva. E da, i svidja mi se kako si odradio dobosh.:) |
Dobos je sniman sa dva Senheisera za bubanj, jedan gore, drugi ispod a u miksu malo V-eq i malo Sonnox native reverba ("drums room").
|
sad cu da poslusham.. nego, definishi mi franko panko ime? poshto znam jednog repera iz rijeke koji tako ima svoje "okrilje" koje naziva franko panko recs.. ili si to ti force? :)
|
Ime FrankoPanko? Vrlo jednostavno! U gradu Kraljevici (kao i u mnogo hrvatskih gradova) postoji dvorac Frankopan (Fran Krsto Frankopan, zet Petra Zrinskog, cije je zdanje takodjer u centru Kraljevice, inace obojica plemici iz 17. vijeka), svojevrstan centar kulturnih zbivanja (uglavnom ljeti), a ime FrankoPanko je samo umjetnicka izvedenica te rijeci. Nista specijalno, a tvojeg kompica iz rodne mi Rijeke ne znam, a bas i ne slusam rap ! :):):)
Poslusaj "Rag doll" i baci koji komentar... Pozdrav. |
Meni onaj player nece ni da bekne, ne reaguje na play:confused:
|
@frankopan.. tako sam neshto i mislio.. hvala na objashnjenju..
btw, ni meni ne radi plejer.. mada nije prvi put.. tachnije, nikad mi ne radi.. :/ ne znam koji je njegov problem.. :) |
Plejer ne reaguje ich...
|
@peter the great
... kako si naterao onaj player da svira? |
Quote:
A juce je htelo (nekoliko sati nakon sto je Franko postavio ovu temu)... |
All times are GMT +1. The time now is 03:00 PM. |