|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
K&H nisam nikad cuo uzivo, ali svi koji jesu imaju samo rijeci hvale za njih. Tako da predpostavljam da su okee
![]()
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
No harm done
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Silicon Science, ja se ne stidim da volim Narodnjake, od svojih 5 godina sam
poce da sviram narodnjake, posebno svoju Tursku muziku. Sviram ih dan danas za svoju dusu, uzivo ja vec ne sviram dugo, bog zna kad sam zadnji put svirao uzivo narodnjacku, osim sto sviram ovde sa grupom al to je druga vrsta muzike. Danas radim narodnu iz jednog jedinog razloga, da mogu kupiti ono sto imam ili sto zelim, znam da razumes sta hocu reci. Isto u postu naveo sam najpre gore da radim ALBANSKU, TURSKU i ostalo i naravno da to znaci NARODNA. Bas specijalno za tebe uradicu nesto za YOU TUBE koje nije narodno, onako uzivo... ![]() Diviner, ako ste mislili samo na to sto sam rekao o RAP muzici onda se izvinjavam i pretjerao sam, i pored toga sto je mrzim nisam morao da iskoristim tu rec, i izvinjavam se ako je nekoga povredilo. Ako se odnosilo na citavi moj post da ga nazoves PROVOKACIJA onda nemam se cemu izvinjavati, jer ne vidim nigde nikakvu provokaciju osim te reci o RAP muzici. Gregor, razmisljao sam o ATC SCM 100, nekoliko puta sam ih isprobao i dosta su mi interesantni, to vec imam u glavu to CONSIDER.
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Nedime, nazalost ti nemogu posluziti na tvoje konkretno pitanje al? mislim da to nije ni prvi cilj tvog post-a i nadam se da se neljutis ako nesto konstatujem, ispravi me ako
grijesim. Cini mi se da si ti teski pacijent GAS(=Gear Acquisition Syndrom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
A zasto ne koristis Elipse i NS-10?
![]() i zasto si u spisak opreme naveo VSTi? koja je najpoznatija pesma koju si radio? koliko cenis Elipse i NS-10 da ih kupim da ti ne skupljaju prasinu za dz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sad sam prodao M3 i ATC SCM 50A i kupio SCM 150 ASL za main room i Klein&Hummel O300 za mali room.Razlika je izmedu Dynaudio i ATC je neverovatna i kvaliteta moje produkcije , mixova i masteringa se totalno promenila. Puno više vremena potrošim na izboru soundova i mnogo manje na mixu. Mislim da je to naj muzikalniji i precizniji speaker koji sam imao priliku slušati. Toplo preporucujem..... Klein&Hummel O300 su mi kao mali ATCji , nisu toliko precizni kao ATC SCM50 ali su puo manji i mogu ih nosit naokolo ako radim u drugom studiu. Mogu mirno rechi da su mi to najbolji nearfield monitori koje sam do sad cuo. Feedback od mojih frendova je isto neverovatan , tako da mislim da ce njih nekoliko isto kupit O300. Interesantno je da se dvojica bave elektronikom, jedan rock&rollom i jedan klasikom i svima njima su se digle uši kad su došli sa svojim referenchnim cdjima u studio i slušali. Toplo preporucujem......
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Prvo, nije mi jasno da neko moze pored elipse da ima reveal. Aj' da si rekao logitech PC zvucnici, imalo bi smisla, ali reveal je....
![]() Dalje, koliki ti je prostor u kome radis, kakav tip monitora ti treba, po meni je glupost skrkati 5 pari nearfilda..... Kupi bolje bryston, ili jos bolje (za manje para) BoZo pojacalo za NS10, i to je nearfild.... Eventualno, dodas neke bas, bas nadrkane monitore manje...... ali reveal.......uh
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio pomoc... | WeezyPD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 16-05-2009 10:52 PM |
sta za studio? | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 23-08-2006 11:57 PM |
Recenzija: Alesis M1 active MKII - biamplified monitors | kVu | Recenzije | 46 | 16-04-2006 12:27 PM |