|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Zar svaka promocija mora da se zavrsi sa prepucavanjem?! Covek je uradio kako je uradio. Ozbiljna firma, ozbiljna reklama... Mislite da bi to neko odobrio da muzika zaista nije dobra? Objasnjavati nekome nesto na ovaj nacin je potpuno bespredmetno, kada covek itekako barata sa vise znanja nego 98% clanova foruma. Da ne ulazim u razna muzicka teoretisanja, sve ono sto je Cluster napisao stoji od prve do poslednje i samo je pitanje licnog ukusa da li ce se to nekome svideti ili ne, a o ukusima se ne raspravlja.
Ovo sada pisem zvanicno, kao moderator: Zamolio bih sve dosadasnje i potencijalne ucesnike ovoga thread-a da ukoliko ne mogu da budu konstruktivni u svojim opservacijama, da se od slicnih i uzdrze. Hvala unapred
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
e pa ovo i nije tako lose ... bas mozes da zamislis neku sliku tj video uz ovo ! i mislim da je atmosfera reklame pogodjena ! ima li jos ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Odlična stvar!
Pridružujem se pitanju: ima li još? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
takodje .. sto vise slusam sve mi je bolje .. skroz uklopljeno u sliku, to je i namena ovakve muzike .. i kraj mi je sve lepsi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Hej, pa ja znam ovu stvar!!!
![]()
![]() |
#17 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hvala ljudi na pohvalama i na kritikama. pa ima osim ove i Nautomanije, jos jedna ali vrlo kratka, zadnja iz te serije.. INA-Platforma
inace ima jos reklama, i videa i ostalog audia na mom webu da sad ne smaram.. @Tiki: pa da, ti hvatas HTV i hrv RTL .. @oggy: ne sekiraj se brate, sve je kul .. krive drine.. to mi je karma.. nego moracemo mi neko pice kad dodjem u NS. ![]() ![]() Last edited by clusterchord; 17-06-2007 at 03:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pice ne odbijam, samo javi datum, mesto i vreme ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Uspeo si da docharash i stvorish sliku u mojoj glavi - kamera izranja iz mora i krecu lepi prizori .
Ali koliko je takvih reklama snimljeno do sad ? Toliko o orginalnosti .. Ovo mozes da shvatis kao uvredu ili kao konstruktivan komentar ,sve jedno Last edited by cAAc; 17-06-2007 at 08:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
clusterchord, bez uvrede, poslusao sam sada obe sto si radio za INU, ona prva (Nautomania) ti ubija naspram ove... Cak ne bih ni rekao da je isti covek radio.
Prva je mnogo lepo uradjena, gitara extra zvuci, i onaj sweap je legao super....Cela stvar lebdi...nosi...bas kao i slika. Odlican izbor instrumenata i boja, uravnotezeno! Ova druga mi malo deluje nedoradjeno, svidja mi se harmonija i melodija ali nesto mi tu jos fali. Imam osecaj kao da te nije bas htela inspiracija kad si poceo da radis a vreme je neumorno odmicalo, pa si ostao kod "prve-ok" ideje... Al za prvu, svaka cast!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |