|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala vam obojici na savetu ali mi ostaje jos samo jedno pitanje ... @ Goran .... a sta je tu rhodes kroz avalon , a sta je sempl ??? ( @ Moritz ..... na kraju , da li su Kawai , Yamaha i bratija bolji , losiji .... ili manje vise isti kao najbolji software ? ( U svakom slucaju uzimamo od drugara Yamaha Clavinova ....mioslim da je p 60 ..... sa super dirkama , ali su semplovi inferiorni dobrom software u , to sam proverio .... ali ce osecaj sviranja na klaviru postojati ) Pozdrav Last edited by Max; 24-03-2007 at 04:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Evo ..... sad mi je drugar rekao .... on ima Yamahu p 80 i uporedjivali smo je sa Grandom ..... i svima nam se ucinilo da je Grand dosta bolji ....... za sada mi se cini da cu te poslusati za tog Pianoteq a .......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa za mene je Rhodes kroz Avalon - Pianoteq 2-ka (ali samo 2-ka). Klavir mnogo bogatiji detaljima i harmonicima od svega ostalog (naravno, ako ti to treba). P60 je zvucno jadan u odnosu na bolje Clavinove. probaj da iskopas sto bolju. To ce ti i dalje imati vise zivota od svih sample-based software klavira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa zato ti kazem da sam poslusas i procijenis koji ti je "bolji" za tu akciju. Ako ti treba konkretan klavir sa attack-om, ali opet ne pop klavir za matricu onda ok. Tu bih ti preporucio Roland RD-700SX i preset broj 3, "Grand RD". Nema boljeg za takav karakter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Definitivno si me zainteresovao za Pianoteq 2 , jer mi je p 80 prilicno losiji od boljeg software a ......... ( a i svidja mi se kako zvuci Rhodes kroz Avalon ![]() Ali poslusacu ponovo pazljivije sa ovim novim saznanjima ........ Pianoteq 1 .... smece ??? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih od soft-a preporuchio Ivory, mada ti je za njega potrebna poprilichno dobra mashina, koja bi mogla da izdrzi najbolje performanse VST-a i minimalnu latenciju..
Od hard-a su tu Kawai (ma svi MP-ovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nije smece ali mu je falilo taman onoliko koliko je dodato u 2-ci da bi bio sveobuhvatan.
Ako radis bash fusion, sa punchy bubnjem i konkretnim instrumentima, onda ti nijedna od ovih opcija koje sam pomenuo ne radi. Tu mi je RD700SX pobjednik a probaj i NI Akoustik Piano. Pianoteq 2 je kao da je Horovitz snimio neke solo komade. Kad slusam demo samo cekam da cujem jos i disanje pijaniste. Mislim da sad znas o cemu pricam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nije jos izasla, trebalo bi sredinom aprila. Braca rusi kazu da je unc***kable!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Probaj
- East West Boesendorfer 290 - Art Vista Virtual Grand Piano Iskreno, imam ih ali nisam ih jos probao, cuo sam da su dobri...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Koja verzija Sound Forge-a je najbolja??? | Paja Patak | Audio Software | 13 | 07-05-2007 10:08 PM |
najbolja produkcija 2005-2006 | bgkalimero | Razno | 136 | 12-07-2006 04:08 PM |