|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]()
Ja bih samo dodao na ovo dole da ako je neko 3 godine tucao kamen i onda te pita kako ti se svidja, ti ces da ga udostojis jedan post na forumu sve i da skulptura ne valja. Ako je tucao kamen 15 minuta i ne valja skulptura, onda je to klasican spam.
Bottom line svako ko se potrudi zasluzuje komentar ako si vec proveo neko vreme razmisljajuci o tome sto je stvorio, ne mora afirmativan. Ako nista drugo ono zbog empatije - skoro svako zna kako je strasno biti ignorisan dok se trudi da uspostavi komunikaciju. Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
nazalost nisam od onih koga ce kritika da urazumi ali su mi interesantne reakcije drugih i njihovi komentari i naravno ne vidim sebe kao umetnika nego kao nekog ko mora da loopa ili ce da shizne jer je to jedina stvar koja me cini srecnim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Pa takav sam i ja. Verujem dosta ljudi ovde zeli da preko muzike komunicira i ne tretira svoj rad kao neko savrsenstvo u koje se ne dira. Tako da je lepo kad nekog ne mrzi da kaze sta misli, pa makar to bilo pljuvanje i sve najgore, nema veze
![]()
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Quote:
Desavalo mi se da aploadujem stvar i da posle deset minuta prsnem sto nema komentara ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
VA?NO!!! Pokradena oprema grupe VROOOM | bassystem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 02-08-2008 09:01 AM |
VA?NO!!! Pokradena oprema grupe VROOOM | bassystem | Dragan Ivanović | 12 | 03-04-2007 12:00 AM |
Kritike... | DADDY Z | Razno | 30 | 01-11-2006 09:52 AM |